szansa na wirusa strona 1 z 2
wirus już zmutował i zdychają młodzi bez chorób towarzyszących
To uczucie gdy w Syrii ludzie umierali a większość świata miała to w dupie i nikt tym się osobiście nie przejmował... a teraz wirus ...i młodzi mający to w dupie bo i tak umierają tylko stare słabe jednostki...tylko fakt faktem wirus mutuje i co gorsza może zacząć zabijać wszystkich bez wyjątku wtedy już wszyscy będą srać ze strachu. Tak czy inaczej z mojej strony sporo zdrowia dla wszystkich.
Większość wirusów mutuje np.grypa , nie rozumiem zdziwienia żadna nowość. Koronawirus zmutował kilkukrotnie i jeszcze sporo razy więcej zmutuje-Podstawowa lekcja biologii w szkole średniej.
Ten wirus zmutował już dawno. Biedni nieświadomi ludzie. Politycy dobrze wiedzą co robią oni mają zadanie nas uśmiercić ! Obudźcie się błagam i tak już na późno. Teraz ludzie będą umierać w domach !Trzy miesiące temu latałem po YT. Ostrzegałem. Polska telewizja bierze udział w tej zbrodni specjalnie gadali że dzieci to nie zabija, a to zabija wszystkich jednych szybciej innych wolniej. Ponad połowa ludzkości umrze !
wziac: Tak zmutował 40 razy. Ale kobieto jakie to ma znaczenie ? Jedyne takie że jest teraz bardziej śmiertelny i zakaźny. Zobacz w TV o tym nie mówią dlaczego ? Głupi są ? Niewykształceni ? Błagam obudźcie się serce mi krwawi jak na to patrzę.