Został się tu jeszcze ktoś z mózgiem?
Pytania w bonusie, po podanym wcześniej jotpegu:
Sławomir Peszko wykonywał internetowy challenge. Szczegółem tu jest to, że nad głową swego syna...
Pytania dla tych mniej inteligentnych:
Też macie podobne zabawy jak się nudzicie a nie możecie zająć się swoją pracą?
Masz też tak oryginalne i kreatywne pomysły w swoim życiu?
Szkoda, że Sławek lecząc się tym, co zawsze raczył spudłować. Prawda? :(
I jak to jest, że nawet idioci znajdują swoich fanów? Skąd się to bierze?
lista tematów
A co Ty robisz jak się nudzisz? strona 4 z 5
Konto usunięte: 16 ludzi napisało i żadnego z mózgiem. Do tego dwie baby z pewnością nie są kobietami z klasą. Memory92x: Jak się nudzę to smażę naleśniki
To nie ta pora na naleśniki, to się do jasia człowiek teraz przytula.
A z czym?
Ale taką musakę to bym zjadł, choćby i teraz.
Popisałeś się z tym mózgiem, obrażając tutaj ludzi nie błyszczysz inteligencją i wychowaniem, ot proste buractwo w najczystrzej klasie, pogratulować wspaniałego mózgu!
Normalne pytanie zadałem. I policzyłem statystyki.
Konto usunięte: obrażając tutaj ludzi nie błyszczysz inteligencją i wychowaniem, ot proste buractwo w najczystrzej klasie
Tylko na fame mma mnie nie zapraszaj, z ciężką wagą szans nie masz. :(
Ty tak się nie spinaj. Obrońca uciśnionych z ciebie żaden, agresor raczej też. Ale pod ofiarę świetnie podpadasz.
Konto usunięte: DaveMT: Popisałeś się z tym mózgiem
Normalne pytanie zadałem. I policzyłem statystyki. DaveMT: obrażając tutaj ludzi nie błyszczysz inteligencją i wychowaniem, ot proste buractwo w najczystrzej klasie
Tylko na fame mma mnie nie zapraszaj, z ciężką wagą szans nie masz. :( DaveMT: pogratulować wspaniałego mózgu!
Ty tak się nie spinaj. Obrońca uciśnionych z ciebie żaden, agresor raczej też. Ale pod ofiarę świetnie podpadasz.
Czego mogłem się spodziewać, zabolała prawda? Wszystko wszystkim ale hamstwa nie zniesę! Szacunek działa w dwie strony, jeśli Ty nie masz szacunku do innych nie oczekuj, że ktoś będzie miał dla Ciebie.
Gdybyś czytał SUn Tzu lub myślał logicznie to może byś wiedział, że masa-tłuszcz nie koniecznie wpływa na + podczas walki, nie docenianie przeciwnika i z góry zakładanie scenariusza z automatu kieruje Cię na straconą pozycję.
Ja już temat odpuszczam bo nie będę zniżał się do tego poziomu, wyciągnij wnioski na przyszłość. Pozdrawiam