Został się tu jeszcze ktoś z mózgiem?
Pytania w bonusie, po podanym wcześniej jotpegu:
Sławomir Peszko wykonywał internetowy challenge. Szczegółem tu jest to, że nad głową swego syna...
Pytania dla tych mniej inteligentnych:
Też macie podobne zabawy jak się nudzicie a nie możecie zająć się swoją pracą?
Masz też tak oryginalne i kreatywne pomysły w swoim życiu?
Szkoda, że Sławek lecząc się tym, co zawsze raczył spudłować. Prawda? :(
I jak to jest, że nawet idioci znajdują swoich fanów? Skąd się to bierze?
lista tematów
A co Ty robisz jak się nudzisz? strona 2 z 5
Przyszła fanka radzieckiej technologii...
Nie warto nigdzie gnać.
Brałbyś przykład z siostry. :d
Konto usunięte: Nie ta liga :P jak to mówią nie dla psa kiełbasa ale po niuchać z daleka czemu nie :P
Wytłumacz jej tylko, że w podeszłym wieku pierwsze dziecko to trudna sprawa. :D
Cóż za wiara w siebie. :(
Mój chyba też, choć może bardziej czerń.
Sam już nie wiem.
Daj kolację zjeść i nie podpuszczaj, szkoda było zupy wylewać a zaraz będzie szkoda zwracać.
Bardzo mi miło, że martwisz się o to abym zostawiła po sobie ślad w postaci bombelków. Mam się dobrze, jestem zdrowa więc w ciągu kolejnych dziesięciu lat nie będę miała problemu z zajściem w ciążę ( jak już musimy o tym rozmawiać, rzecz jasna).
Ty się lepiej pochwal swoimi osiągnięciami, panie w podeszłym wieku.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
No tak w sumie.
W sumie racja, Ci stepowi, to mogą Polakowi jednak gardło poderżnąć.
Jeszcze jakieś powstanie się zdarzy i Tuhajbej się nowy wykluje.
Denerwuje się, coś piszczy.
Zaraz powstawia swoje wszystkie zaświadczenia od psychiatrów i ginekologów, po co nam to. xd
Czas pogadać o fizyce kwantowej.
Rozmawiać o mnie, przy mnie w dodatku olewając mnie. Tak nielogicznie może postępować tylko jedna osoba.
Baw się dobrze.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: Został się tu jeszcze ktoś z mózgiem?
Sławomir Peszko wykonywał internetowy challenge. Szczegółem tu jest to, że nad głową swego syna...Pytania dla tych mniej inteligentnych:
I jak to jest, że nawet idioci znajdują swoich fanów? Skąd się to bierze?
[quote=Czagataj]Został się tu jeszcze ktoś z mózgiem?
Sławomir Peszko wykonywał internetowy challenge. Szczegółem tu jest to, że nad głową swego syna...Pytania dla tych mniej inteligentnych:
I jak to jest, że nawet idioci znajdują swoich fanów? Skąd się to bierze?[/quo
Niestety przez wirus zostałem bez pracy bo pracuję albo pracowałem w restauracji która została zamknięta, raczej u mnie nie ma słowa nuda bo zawsze znajdę sobie zajęcie. Pranie sprzątanie poczytać książkę przejrzeć portale społecznościowe i strony technologiczne obejrzeć domu posłuchać muzyki tak więc są możliwości ale trzeba chcieć.
Konto usunięte: Niestety przez wirus zostałem bez pracy bo pracuję albo pracowałem w restauracji która została zamknięta
Dwa tygodnie wystarczyły, by wszystko legło w gruzach, to niepojęte. Ciekawe ile ta sytuacja potrwa.
Dziwne te miliardy pompowane teraz w gospodarkę, jak popadały tylko wirtualne słupki. Chyba firmy stać na miesięczny przestój.
Jak ze wszystkim, trzeba tylko chcieć coś robić, to się człowiek nie nudzi. Kreatywnym trzeba być i chcącym, to wszystko.
Konto usunięte: Dragon842: Niestety przez wirus zostałem bez pracy bo pracuję albo pracowałem w restauracji która została zamkniętaDwa tygodnie wystarczyły, by wszystko legło w gruzach, to niepojęte. Ciekawe ile ta sytuacja potrwa.
Dziwne te miliardy pompowane teraz w gospodarkę, jak popadały tylko wirtualne słupki. Chyba firmy stać na miesięczny przestój. Dragon842: raczej u mnie nie ma słowa nuda bo zawsze znajdę sobie zajęcie. Pranie sprzątanie poczytać książkę przejrzeć portale społecznościowe i strony technologiczne obejrzeć domu posłuchać muzyki tak więc są możliwości ale trzeba chcieć.Jak ze wszystkim, trzeba tylko chcieć coś robić, to się człowiek nie nudzi. Kreatywnym trzeba być i chcącym, to wszystko.
Mam nadzieję że szybko sytuacja wróci do normy, masz rację że dwa tygodnie wystarczyły by całe życie odwrócić do góry nogami ludziom nie tylko w Polsce ale i na świecie.
Konto usunięte: Mam nadzieję że szybko sytuacja wróci do normy, masz rację że dwa tygodnie wystarczyły by całe życie odwrócić do góry nogami ludziom nie tylko w Polsce ale i na świecie.
Dzisiejszą sytuację można porównać do wojny. Jest zamieszanie, chaos i ktoś na tym korzysta.
Rząd chce pomagać miliardami, znając życie to pójdzie na wielkie korporacje i ludzi, którzy są chciwi i chytrzy.
Trochę za dużo tych spekulacji na świecie a najgorsze jest to, że Polska podpada pod bank światowy. Najlepiej jest jak się ma swój bank centralny...
Konto usunięte: Dragon842: Mam nadzieję że szybko sytuacja wróci do normy, masz rację że dwa tygodnie wystarczyły by całe życie odwrócić do góry nogami ludziom nie tylko w Polsce ale i na świecie.
Dzisiejszą sytuację można porównać do wojny. Jest zamieszanie, chaos i ktoś na tym korzysta.
Rząd chce pomagać miliardami, znając życie to pójdzie na wielkie korporacje i ludzi, którzy są chciwi i chytrzy.
Trochę za dużo tych spekulacji na świecie a najgorsze jest to, że Polska podpada pod bank światowy. Najlepiej jest jak się ma swój bank centralny...
Zawsze chodzi o pieniądze, wirus zr9bil pustoszenie
Wywrócił parę wirtualnych słupków, wszystko wirtualnie jest tak napompowane, że z pewnością bardziej o to w tym wszystkim chodziło. Świat podobno i tak musi przejść na nowy system, ten bankrutuje i o to w tym wszystkim chodzi. Ciekawe tylko czy wirus jest naprawdę chiński czy jednak stał się dla nich prezentem.
Konto usunięte: Dragon842: Zawsze chodzi o pieniądze, wirus zr9bil pustoszenie
Wywrócił parę wirtualnych słupków, wszystko wirtualnie jest tak napompowane, że z pewnością bardziej o to w tym wszystkim chodziło. Świat podobno i tak musi przejść na nowy system, ten bankrutuje i o to w tym wszystkim chodzi. Ciekawe tylko czy wirus jest naprawdę chiński czy jednak stał się dla nich prezentem.
Ja od początku myślałem że ktoś bawił się wirusem i wydostał się spod kontroli.