w której mężczyzna to oczywiście coś co nie ma prawa sie nawet nazywać mężczyzna i ma mieć gorzej we wszystkim, ten od zdobywania i nazywania go że chce wykorzystać.
No i w takiej rzeczywistości sobie zacząłem wegetować.
Także jeśli kogoś nazywacie odpadem to najpierw zastanówcie sie co doznał w życiu. Bo możliwe że widzicie drugiego Majka Tajsona, który sobie powolutku dostawał nerwicy przez całą szkołe podstawową, a potem wiek nastoletni, a potem sie zamknął w pokoju, dlatego że był zbyt wartościowy i wrażliwy i nie chciał uczestniczyć w tym burdelu życiowym, w którym wielu sie powodzi np laseczka sie delektuje seksikiem w oprawie i zachwyca idioto kreatywnościami. To że ja nie miałem fajnego życia od najmłodszych lat i przez to zbrzydłem to nie znaczy że jestem gorszy.
lista tematów
Napisze tak, byłbym piękny i silny ale rozwijałem sie w kulturze feministycznej
Rozwiń myśl bo nie wiem jak mam to interpretować
Korona wirus nie patrzy na wygląd czyli wydaje się bardziej ludzki od nas... taka złota myśl mi przeleciała przez głowę.,, zezwalam na cytowanie...
ansites: w której mężczyzna to oczywiście coś co nie ma prawa sie nawet nazywać mężczyzna i ma mieć gorzej we wszystkim, ten od zdobywania i nazywania go że chce wykorzystać.
No i w takiej rzeczywistości sobie zacząłem wegetować.
Także jeśli kogoś nazywacie odpadem to najpierw zastanówcie sie co doznał w życiu. Bo możliwe że widzicie drugiego Majka Tajsona, który sobie powolutku dostawał nerwicy przez całą szkołe podstawową, a potem wiek nastoletni, a potem sie zamknął w pokoju, dlatego że był zbyt wartościowy i wrażliwy i nie chciał uczestniczyć w tym burdelu życiowym, w którym wielu sie powodzi np laseczka sie delektuje seksikiem w oprawie i zachwyca idioto kreatywnościami. To że ja nie miałem fajnego życia od najmłodszych lat i przez to zbrzydłem to nie znaczy że jestem gorszy.
Jeśli ten temat powstał przez to, że ktoś Cię obraził z powodu wyglądu to głowa do góry. Nie jesteś kotkiem na wystawie aby się wszystkim podobać. Polecam również mieć wywalone na opinię mało wartościowych ludzi. Są gusta i guściki, nie warto się przez to smucić.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.