Fotka jest portalem społecznościowym pomaga integrować się wzajemnie .
lista tematów
Każdy niech napiszę swoje zdanie na temat Fotki strona 3 z 4
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Ja bym na Twoim miejscu już jakąś kobietę przygarnęła do domu
Czy mi się wydaje czy Mi się narzucasz :D Nie wiem czy królik by nie miał nic przeciwko jak bym mu kobietę do piwnicy zakwaterował XD
Całe życie wszystko Ci się tylko wydaje, dlatego na emeryturze będziesz hodowlę królików prowadzić zamiast żonę na smyczy na spacer zabierać.
Ursyn: GRADEK83: Czy mi się wydaje czy Mi się narzucasz
W styczniu pawiany, w marcu koty a w lutym Wy.
Załóż jakąś ładną koszulkę, fajny fryz odwal. Ona też coś założy.
ALE ZAZDROSNY, AŻ MI SIĘ MIŁO ZROBIŁO.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Ale Putina to mogłeś sobie darować, szyderco!
Konto usunięte: jestemwczorajsza: żonę na smyczy na spacer zabierać.
Chyba by mnie musiało nieźle pokiereszować...
Chłopaki, co się stało z waszym poczuciem humoru? Umarło wraz z waszą starością?
Ursyn: jestemwczorajsza: Ale Putina to mogłeś sobie darować, szyderco!
Logika baby. Jakbym mógł to bym sobie darował. Zaprzeczaczu.
A skoro na tapecie jest rozum, to gdzie Twój sexapeal, a tak Was sobie wyobrażałem!:
Ja na Twoim miejscu już dawno zmieniłabym orientację i nie męczyła się z tymi babami.
Ranisz resztki moich uczuć i szacunku do Ciebie.
jestemwczorajsza: Ja na Twoim miejscu już dawno zmieniłabym orientację i nie męczyła się z tymi babami.
Ciebie to traktuję tak coś pomiędzy znajomym a wrogiem. Poza tym zgłupiałaś z tą orientacją!
Wiedziałem, że jak zwykle połechtasz mnie tam, gdzie trzeba.
Ale jak już się o Gradeusza starasz to co mnie drapiesz.
Rzeczywiście świetnie mi to przedstawiłeś, bardzo zrozumiałe jak zawsze.
Przynajmniej jakieś wyjście abyś nie był w tym wieku wspólnikiem Gradosława w hodowli królików.
Btw. fajne pikaczu.
Ursyn: Wiedziałem, że jak zwykle połechtasz mnie tam, gdzie trzeba.
Ale jak już się o Gradeusza starasz to co mnie drapiesz.
Widzisz jaka ja potrafię być miła? Bierz czasem ze mnie przykład to pozwolą Ci wyjść do ludzi.
I jeden i drugi dla mnie za stary, teraz jest moda aby dama miała młode ciasteczko.
Wy to najwyżej przeterminowane bagietki.
jestemwczorajsza: Rzeczywiście świetnie mi to przedstawiłeś, bardzo zrozumiałe jak zawsze.
Przynajmniej jakieś wyjście abyś nie był w tym wieku wspólnikiem Gradosława w hodowli królików.
Btw. fajne pikaczu.
Takich jak ja to nikt nie rozumie. :( Po nas na Powązkach tylko zaniedbane groby zostają. :(
Brzydzę się całe życie pedałami. Tak w sumie, gdybym mógł to bym kark skręcał i nawet mi takiej pluskwy nie było żal. Króliki to co innego!
Z nas dwóch to Ty przecież jesteś bezguście.
jestemwczorajsza: Widzisz jaka ja potrafię być miła? Bierz czasem ze mnie przykład to pozwolą Ci wyjść do ludzi.
Jam człowiek tak wolny, że w roku potrafię być w czterech różnych krajach. Włóż okulary jak chcesz czymś strzelać.
jestemwczorajsza: I jeden i drugi dla mnie za stary, teraz jest moda aby dama miała młode ciasteczko.
Wy to najwyżej przeterminowane bagietki.
Przecież on Cię na wstępie wyśmiał, a mi się nawet i tego w Twoją stronę robić nie chce. Tak wiele razy mówiłem Ci nie, że powtarzać się nie zamierzam.
Ursyn: Takich jak ja to nikt nie rozumie. :( Po nas na Powązkach tylko zaniedbane groby zostają. :(
Brzydzę się całe życie pedałami. Tak w sumie, gdybym mógł to bym kark skręcał i nawet mi takiej pluskwy nie było żal. Króliki to co innego!
Z nas dwóch to Ty przecież jesteś bezguście.
I po co się żalisz jakby mnie to kiedykolwiek interesowało? Chyba nie oczekujesz ode mnie jakiegokolwiek współczucia?
Tłumaczysz mi to jakbym pierwszy raz z Tobą rozmawiała... A teraz pomyślmy, może dlatego ta propozycja homoseksualizmu zawsze pada z moich ust?
Skoro podoba mi się Twoja propozycja to nasze gusta są podobne. Logicznie rzecz biorąc siebie w tym momencie też obrażasz.
Ursyn: Przecież on Cię na wstępie wyśmiał, a mi się nawet i tego w Twoją stronę robić nie chce. Tak wiele razy mówiłem Ci nie, że powtarzać się nie zamierzam.
Przynajmniej dobre poczucie humoru nie odpuszcza Cię od lat, bo czytanie ze zrozumieniem to jednak klęska.
jestemwczorajsza: I po co się żalisz jakby mnie to kiedykolwiek interesowało? Chyba nie oczekujesz ode mnie jakiegokolwiek współczucia?
Tłumaczysz mi to jakbym pierwszy raz z Tobą rozmawiała... A teraz pomyślmy, może dlatego ta propozycja homoseksualizmu zawsze pada z moich ust?
Skoro podoba mi się Twoja propozycja to nasze gusta są podobne. Logicznie rzecz biorąc siebie w tym momencie też obrażasz.
Nie to miałem na celu. Watsonie!
A kto wie po ilu wódkach tu zaglądasz! Odkąd pamiętam zawsze byłaś chora. :(
Chciałabyś, chciała.
jestemwczorajsza: Przynajmniej dobre poczucie humoru nie odpuszcza Cię od lat, bo czytanie ze zrozumieniem to jednak klęska.
Zrozumiałem co teraz jest w modzie, zrozumiałem. Jest takie powiedzenie, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co się może mieć...
Ursyn: Nie to miałem na celu. Watsonie!
A kto wie po ilu wódkach tu zaglądasz! Odkąd pamiętam zawsze byłaś chora. :(
Chciałabyś, chciała..
W takim razie nadal nie wiem po co była ta informacja.
Ponoć alkohol się nie miesza z antybiotykami, wierzę lekarzom i nie pije.
Tak bardzo trafić tylko Ty możesz.
Powiem Ci szczerze, że nie narzekam na to co mogę mieć więc nie było to zbyt uszczypliwe, ale doceniam starania.
jestemwczorajsza: W takim razie nadal nie wiem po co była ta informacja.
Ponoć alkohol się nie miesza z antybiotykami, wierzę lekarzom i nie pije.
Tak bardzo trafić tylko Ty możesz.
Się nie dowiesz, a że jesteś mało świata ciekawa, to jakoś to przeżyjesz.
Nigdy nie wierz lekarzom, wzmacniaj antybiotyk alkoholem! Będzie silniejszym lekiem!
Jak ja bardzo mocno żałuję, że nie widzimy się jeszcze dłużej. Po cholerę było te całowanie w tamtym temacie, jak widać zły dotyk boli.
jestemwczorajsza: Powiem Ci szczerze, że nie narzekam na to co mogę mieć więc nie było to zbyt uszczypliwe, ale doceniam starania.
I tak to jest jak człowiek gada z Ukrainką, która pod poduszką ma książki Gramsciego. Ja Twoje też bym docenił ale pachnie onucą.