Fotka jest portalem społecznościowym pomaga integrować się wzajemnie .
Każdy niech napiszę swoje zdanie na temat Fotki strona 2 z 4
Miejsce jak każde inne , gdzie ludzie odzwierciedlają swoją prawdziwą naturę albo próbują ją ukryć aby osiągnąć określone korzyści w przypadku kobiet chodzi głównie o te majątkowe .
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Czy Ty w każdym swoim poście musisz podkreślać swoją nienawiść do kobiet? Trudno, zdarzyła Ci się taka, pewnie może się zdarzyć i kolejny raz, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo to żałosne. I do tego w każdym temacie piszesz te same "powiastki.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
ale się czepiasz, przecież napisał, że
chce osiągnąć określone korzyści, w przyadku kobiet chodz głównie o te majątkowe,
może szuka bogatej "sponzzzorki"?
Aganiok, powinnaś życzyć mu powodzenia
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
W sumie dzięki pani przez przypadek odkryłem , że dosłownie mogę podkreślać swoją nienawiść do kobiet , niemniej jednak nie muszę , ale mogę to robić , ponieważ takie moje prawo , a swoich motywów nie mam obowiązków tłumaczyć , ale pozwolę sobie dopowiedzieć tylko jedno , a mianowicie to , iż nie da się ukryć oświetlonego miasta znajdującego się na wysokim wzgórzu , podobnie jest z wszelką prawdą obiektywną . Oczywiste jest to , że prawda jednych wyzwala zaś drugim krzyżuje niecne interesy i ta druga grupa po prostu wolałaby milczenie i najchętniej stłumiłaby cały realizm , ale grunt aby w ciemnej jaskini nieustannie pilnować aby pochodnia stale świeciła jasnym blaskiem , ponieważ to pozwoli ustrzec się przed ciemną stroną medalu , którą sama pani dobrze dostrzega .
a mimo to rości pani do mnie aluzję o wierność idei realizmu , ale to chyba normalne bo tak jak mówiłem nie każdemu prawda oparta na obiektywnej wiedzy pozwala osiągać swoje cele .
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Na fotce liczy się tylko wygląd, jak kobieta pisze ze szuka normalnego tzn ze kłamie :)
Nie wiem co ja tu robię 😂
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Kobiety oszukują na zdjęciach, nie wszystkie oczywiście. Mnie punktują w dół stare lampucery i poczwary gdzieś tam z Polski B, nie wiedząc o mnie absolutnie nic a zasadniczo nikt nie jest pewien czy te zdjęcia przedstawiają naprawdę Ciebie. Rejstruję się po raz drugi tym razem mądrze, mam już swoje lata nie ma co narzekać, z wizerunkiem już raz miałem problem więc teraz ostrożnie. Chciałem partnerkę Polkę no cóż ........brak słów. Szkoda tylko czasu, panowie wskakuję w pacyfę i ze swojej Horse Farm spadam do Club Night. Kontak wzrokowy i dotyk, wiecie co i jak. Wszystkie odmiany do wyboru. Ja już mam za sobą długoletni związek i dziękuję , Pozdrawiam i życzę wszystkim Panom i normalnym Panią wesołego i szczęśliwego dnia Walentego. Na końcu przytoczę słowa znanego Rycerza "Co z tego, że fortuna jest i siła w lędźwiach za dwóch chłopa jak trzech głów nie poszczęściło "
Ja bym na Twoim miejscu już jakąś kobietę przygarnęła do domu, a Ty zaczynasz sklep zoologiczny do domu przynosić.