Można by zmienić nazwę serwisu na samotnematki.pl, sądzę że bardziej by pasowała. Na drugim miejscu są skrajnie otyli ludzie ale jest ich mniej.
A wam jak minął dzień? Przypominam że hyde park to "piszesz co chcesz" a zamykanie tematu bo uraża wasze wątpliwe uczucia jest oznaką zaburzenia psychicznego, pozdro! :D
lista tematów
Propozycja nowej nazwy fotki!
Zacznę od końca. Mnie dzień minął rewelacyjnie, a teraz pytanie do Ciebie, skąd tak "ambitny" pomysł na zmianę nazwy portalu z "Fotki"na "Samotnematki"? Że o drugim Twoim pomyśle nie wspomnę, bo nie warto. W tak młodym wieku, w dobie tolerancji, taka ksenofobia?
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Aganiok22: Inność - ludzie otyli. Chyba nie ,muszę rozkładać na czynniki pierwsze każdego wyrazu. Zadałam konkretne pytanie, skąd pomysł na "samotnematki'?
Ksenofobia (stgr. ξένος ksenós – obcy, gość; stgr. φόβος phóbos – strach, czyli strach przed obcymi) – lęk wobec obcych. Ksenofobia może dotyczyć wszystkiego, co wiąże się z obcokrajowcami, osobami nieznanymi, innymi pod pewnymi względami.
gdzie Ty tam w mojej wypowiedzi lęk widzisz? Nazwa stąd że nadreprezentacja samotnych matek tu jest w stosunku do innych tego typu serwisów. Patrzę praktycznie.
I tu dopatrzyłam się ksenofobii, nie analizuj tak dogłębnie pochodzenia wyrazu ksenofobia, bo chyba nie to jest tu tak istotne. Może dlatego, że sama jestem kobietą nie widzę tu samotnie "piszczących" matek, ale ja z kolei mogę z całą świadomością powiedzieć, że młodzi panowie zamienili ten portal w miejsce poszukiwania "dojrzałych" pań w im tylko wiadomym celu. I z tego powodu miałabym sugerować zmianę nazwy portalu? Gdybyś wyraził swoje zdanie w nie tak ironicznym stylu, pewnie bym nie zwróciła na to uwagi, ale charakterna ze mnie babka i tak już mam, że jak mnie coś kłuje, to drzazgę wyciągam. Pozdrawiam
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Ja bym zamienił , ale na nazwę szukam-sponsora.pl, , ponieważ to bardziej ogólnie wyrażałoby prawdę o damskim instynkcie hipergamii . :)
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Jak minął dzien? Ciężka noc w pracy dopiero do domu weszłam i czekam aż woda się zagotuje na herbatę.
Aganiok22: DevilsEye: innymi pod pewnymi względami.
I tu dopatrzyłam się ksenofobii, nie analizuj tak dogłębnie pochodzenia wyrazu ksenofobia, bo chyba nie to jest tu tak istotne. Może dlatego, że sama jestem kobietą nie widzę tu samotnie "piszczących" matek, ale ja z kolei mogę z całą świadomością powiedzieć, że młodzi panowie zamienili ten portal w miejsce poszukiwania "dojrzałych" pań w im tylko wiadomym celu. I z tego powodu miałabym sugerować zmianę nazwy portalu? Gdybyś wyraził swoje zdanie w nie tak ironicznym stylu, pewnie bym nie zwróciła na to uwagi, ale charakterna ze mnie babka i tak już mam, że jak mnie coś kłuje, to drzazgę wyciągam. Pozdrawiam
Aha definicja nieważna tylko twoje urojenia ważne. Ok.