Można by zmienić nazwę serwisu na samotnematki.pl, sądzę że bardziej by pasowała. Na drugim miejscu są skrajnie otyli ludzie ale jest ich mniej.
A wam jak minął dzień? Przypominam że hyde park to "piszesz co chcesz" a zamykanie tematu bo uraża wasze wątpliwe uczucia jest oznaką zaburzenia psychicznego, pozdro! :D
lista tematów
Propozycja nowej nazwy fotki!
A nie możnaby tak bardziej po ludzku "poczęstuj się Aganiok"?
Wiedziałam! Chodzi Ci o moje uzębienie. Nie dość, że stara to jeszcze bez zębów.....
I to jest dobra myśl. I to zastosuję. Bardzo Ci dziękuję, Damianek raczej nie skorzysta bo nie lubi za darmo.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Daj podziel się i jeszcze grymasi.... człowiek siedział babrał się z ciastem piekł i chciał się podzielić bo Bozia kazała się dzielić i jeszcze im zle... Eh nie chcesz być zły nie rób się dobry
ale masz wymagania, jak dają to bierz, jak biorą to wrzeszcz
a to te prezentowane na zdjęciu to nie własne tylko państwowe? wyjmowane na noc do "śklanki"?
bzdura, ceni "cudzesy" bo lubi sępić na krzywy ryj, ale nie powinien ich żreć, powinien przestrzegać diety niskokalorycznej
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Aganiok22: Podstępu i rewolucji żołądkowych z nim związanych. No cóż będziemy tu sobie słodzić, nie przepadasz za Aganiok. Co w pełni rozumiem. Sama siebie też "czasami" nie lubię, no ale żyć dalej jakoś muszę.....Życzę cierpliwości
Gdybym cię otruł no to wtedy mógłbym pójść siedzieć. I tu rodzi się pytanie:) Czy warto za kogoś takiego jak Aganiok zrezygnować z wolności, swobody i bajecznego życia. Zły pomomysl Aganiok nie otrułbym bym raczej Ciebie...
DevilsEye: GRADEK83: Albo wydziaranesamotnematki.com
Dokladnie. Jestem w szoku jeszcze Cie tu widzieć po tylu latach :D
Bo Gradosław jest uzależniony od fotki.
Co do tematu to trochę racji w tym jest. Coraz więcej samotnych kobiet z dziećmi tu przesiaduje, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Przecież to nie jest portal tylko dla nich, zmiana nazwy dyskryminowała by mnie jako bezdzietną kobietę.
Portal ma taką nazwę prawie od dwudziestu lat i wątpię, że to się kiedykolwiek zmieni. I jestem świadoma tego, że nie chodziło o zmianę nazwy portalu tylko oburzenie wylęgarnią samotnych matek. :)
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.