lista temat贸w
馃敓 G艁OSY NA ZDJ臉CIA 馃敓
Jak często oddajecie głosy na zdjęcia na Fotce? Czy są to Osoby które wam się podobają czy raczej z wyboru? 🔟
BananowySernik nie zrozum mnie źle ale czy Ty dostałeś na forum etat? 😆 Strzelasz nowymi tematami jak karabin maszynowy. Doceniam Twoj wkład w ożywianie forum :D
BartekI987: BananowySernik nie zrozum mnie źle ale czy Ty dostałeś na forum etat? 😆 Strzelasz nowymi tematami jak karabin maszynowy. Doceniam Twoj wkład w ożywianie forum :D
Nie , etatu jeszcze nie mam , ale jeśli chodzi Forum jestem aktywny , a co będzie dalej, sam się przekonasz z czasem. Pozdrawiam 🍺
Staram się, jak mam tylko możliwość codziennie oddawać głosy na zdjęcia , rankingu tym nie nabijam , ale głos mile widziany
Nic ciekawego nie ma w tych jego pytajnikach. Nie sztuką jest pisać, aby pisać, ale napisać taki tematy w którym mozna prowadzic interesujące dyskusje przez kilka tygodni, to już jest nie lada wyczyn niestety nie na jego możliwości.
Damian241: Nic ciekawego nie ma w tych jego pytajnikach. Nie sztuką jest pisać, aby pisać, ale napisać taki tematy w którym mozna prowadzic interesujące dyskusje przez kilka tygodni, to już jest nie lada wyczyn niestety nie na jego możliwości.
Widać właśnie jaką masz aktywność na Forum (Prowokator) , dobrze ci idzie;)
Nie głosuję, nie piszę na pw (chyba, że ze znajomymi). Tylko forum, czat i moderacja.
Kiedyś bawiłam się w ocenianie profili jak skala była 1-10. ;-)
Czasem oddaję głos jak mi się podoba osoba i kompozycja zdjęcia albo inwencja w jego zrobieniu. Natomiast bardzo rzadko dostaję głosy na zdjęcia. Mam wrażenie, że funkcja ta popadła w niepamięć wraz z pojawieniem się telefonów komórkowych a raczej ich upowszechnieniem. Funkcja ta jest na telefonach bardzo ukryta, co powoduje że nikt prawie z niej nie korzysta. Zaraz pewnie FotkaTeam wykombinują jak się pozbyć tej funkcji aby nie przeciążała serwerów.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!