Dragon842
Dragon842
  5 Enero 2020 (pierwszy post)
Kończy się ten dzień, czas tak szybko płynie a człowiek zastanawia się nad sensem życia i przychodzą do głowy pewne słowa Jana Pawła II,, tylko życie poświęcone innym jest coś warte,, jak interpretować te słowa? Życie nie jest idealne,czasami skomplikowane ale mając wokół siebie przyjaciół i najbliższych staje się łatwiejsze. Czy ktoś nam obiecywał że w życiu będzie wszystko proste? Gdy wszystko dostajemy w prosty sposób to nie zawsze doceniamy to co posiadamy. Co jeśli gdy brakuje tych najważniejszych osób w naszym życiu? Smutki chowamy w sercu pod kamuflażem uśmiechu i prostych gestów by nikt nie widział naszego smutku,uciekamy w świat pracy codziennych obowiązków i tak wpadamy w rutynę nie zauważając że ucieka nam życie przed oczami. Tak jakoś wzięło mnie na takie wnioski wieczorem gdy człowiek odpoczywa po całym dniu a jak tam u ciebie? Jestem jaki jestem i nie zmienię się, by poznać człowieka trzeba rozmawiać bo każdy człowiek jest inny i wyjątkowy w swojej niedoskonałości, lubię rozmawiać na każdy temat. Zawsze chętnie pogadam, miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę pozdrawiam serdecznie.
dokadnocaidziejez
dokadnocaidziejez
  19 Enero 2020
Konto usunięte
Konto usunięte: Kończy się ten dzień

Jeszcze nie tak szybko :tak:
wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  19 Enero 2020
Konto usunięte
Konto usunięte: mając wokół siebie przyjaciół i najbliższych staje się łatwiejsze

Jestem urodzoną pesymistką,więc nie uważam że mając przyjaciół mam życie kolorowe jak w różowych okularach.
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy ktoś nam obiecywał że w życiu będzie wszystko proste? Gdy wszystko dostajemy w prosty sposób to nie zawsze doceniamy to co posiadamy.

Może nie tyle co nam ludzie naobiecywali ale w dzisiejszych czasach mediów i internetu gdzie każdy wstawia swoje idealne życie na instagrama czy facebooka zaczynamy się "inspirować" że wyjdzie nam,że będzie cudownie lub po prostu że inni maja życie jak w sielance tylko my jesteśmy nieudacznikami życiowymi i zaczynamy się dołować coraz bardziej.
Konto usunięte
Konto usunięte: Co jeśli gdy brakuje tych najważniejszych osób w naszym życiu? Smutki chowamy w sercu pod kamuflażem uśmiechu i prostych gestów by nikt nie widział naszego smutku,uciekamy w świat pracy codziennych obowiązków i tak wpadamy w rutynę nie zauważając że ucieka nam życie przed oczami.

Mam dwie dorosłe osoby w moim życiu z relacjami prawdziwymi ale np. nie zawsze im wszystko powiem co mnie boli,więc to zależy od osobowości.
BabaxJaga
BabaxJaga
  19 Enero 2020
po prostu dalszy proces ewolucji
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.