Podziel sie jednym i konkretnym w ktorym na pewno wytwasz do konca 2020 a kazdy kto chce wesprzec niech skomentuje. Czasem slowa innych dzialaja motywujaco
lista tematów
Jakie jest Twoje jedno postanowienie noworoczne na 2020? strona 1 z 2
Raczej nigdy nie miałem takich postanowień ponieważ one nie działają na mnie, a co za tym idzie wcale nie motywują mnie bardziej do działania.
W tym roku postanowiłem sobie nie rzucać palenia i jak zdrowie pozwoli to zacznę pić. Z tym pierwszym chyba dam radę,ale to drugie troche mnie martwi,ale jakieś cele w życiu trzeba mieć. Dołoże wszelkich starań ,aby w swych postanowieniach wytrwać.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
piekloWgDantego: W tym roku postanowiłem sobie nie rzucać palenia i jak zdrowie pozwoli to zacznę pić. Z tym pierwszym chyba dam radę,ale to drugie troche mnie martwi,ale jakieś cele w życiu trzeba mieć. Dołoże wszelkich starań ,aby w swych postanowieniach wytrwać.
pewnie zacznij pic w sumie to i tak nie ma wiekszego znaczenia czy jestes pijakiem czy abstynentem i tak umrzesz i tak umrzesz
Raczej to nie realne ale życie lubi zaskakiwać, cóż znaleźć odpowiednią kobietę do życia ale wiadomo ciężko znaleźć gdy nie jesteś modelem dlatego po prostu w tym roku chcę mieć spokojne życie.
piekloWgDantego: W tym roku postanowiłem sobie nie rzucać palenia i jak zdrowie pozwoli to zacznę pić. Z tym pierwszym chyba dam radę,ale to drugie troche mnie martwi,ale jakieś cele w życiu trzeba mieć. Dołoże wszelkich starań ,aby w swych postanowieniach wytrwać.
Gratuluje ambicji i planu na wspaniale życie. Zycze powodzenia 😁
Konto usunięte: Raczej to nie realne ale życie lubi zaskakiwać, cóż znaleźć odpowiednią kobietę do życia ale wiadomo ciężko znaleźć gdy nie jesteś modelem dlatego po prostu w tym roku chcę mieć spokojne życie.
Wiara to podstawa pamietaj
A jesli chcesz odpowiednia kobiete to sam badz taki jakbys chcial zeby byla , o charakter chodzi mi. I poznawaj ich jak najwiecej , nie boj sie , podrywaj , flirtuj, caluj... Badz interesujacym facetem z pasjami
Konto usunięte: Dragon842: Raczej to nie realne ale życie lubi zaskakiwać, cóż znaleźć odpowiednią kobietę do życia ale wiadomo ciężko znaleźć gdy nie jesteś modelem dlatego po prostu w tym roku chcę mieć spokojne życie.
Wiara to podstawa pamietaj
A jesli chcesz odpowiednia kobiete to sam badz taki jakbys chcial zeby byla , o charakter chodzi mi. I poznawaj ich jak najwiecej , nie boj sie , podrywaj , flirtuj, caluj... Badz interesujacym facetem z pasjami
Szanuję kobiety i tak jak do kobiet tak do ludzi podchodzę indywidualnie