Po czym idzie poznać normalnego człowieka na Fotce?
Idzie ale trzeba dobrze poszukać :)
O poznawaniu ludzi na fotce ? Poznałem kilka osób i były jak najbardziej normalne : ))
Codziennie
Lata wstecz poznałem tutaj dużo ludzi z Fotki w realu, i z nie którymi mam nawet kontakt do dziś. W sobotę nawet my się zgadali na disco i przyjechały koleżanki z stąd poznane w latach 2008 - 2010. Teraz ciężko jest kogoś poznać i spotkać się z taka osoba w real.
Tak jak kolega po wyżej.
Potwierdzam, ze teraz bardzo trudno jest poznać na fotce kogoś, kto chciałby poznać się "na zywo". Swoją przygodę z fotką zacząłem w 2006 roku i wtedy ludzie byli nastawieni na realne znajomosci, a fotka była jedynie narzędziem do poznawania nowych osób. Teraz, gdy coraz bardziej nasze życie przenosi się do sieci, dla wielu osób internetowe znajomosci są wystarczające i nie potrzebują one relacji w realnym świecie. Fotka stała się jedynie miejscem do pochwalenia się setkami podobnych zdjęć albo do zareklamowania profilu na instagramie. Kobiety (bo o nich piszę) coraz częściej szukają tu atencji, a rzadziej ludzi...
Jak kolega wyżej. Miałem tu konto za czasów gimbazy (czyli jakieś hmm... 12 lat temu?). Wtedy był to całkiem przyzwoity portal, z normalnymi ludźmi. Teraz wróciłem tutaj za namową kumpeli. Dziewczyny - większości same królewny, które nie potrafią nawet z grzeczności odpisać na zwykła wiadomość. A faceci? Lepiej nie pisać - banda zwyroli (kumpela mi pokazała jej skrzynkę odbiorczą, bo też tutaj niezły ubaw ma z tych zboków :D) Mimo wszystko poznałem tu parę fajnych osobek ;D
Banan, a co pewnie trafiasz na samych idiotów? Bananowy drwalu taka ciekawostka ode mnie dla ciebie: głupich jest więcej niż mądrych, stanowią oni większość społeczeństwa, więc warto nauczyć się z nimi rozmawiać żeby przetrwać na tym świecie :P
Nie będę z Tobą dyskusji prowadził , ponieważ twój IQ nie dorównuje mojemu, a jeżeli masz problem ze sobą, radzę wybrać się do specjalisty;) Pozdrawiam.