Kochani, podzielcie się swoim zdaniem i napiszcie jakie macie zwierzę/zwierzątka w domu Ja mam psa (Bianka) , Kota (Tygrysek)
lista tematów
Jakie masz zwierzątko? strona 2 z 2
To cwany Edward.
Co takiego lubi najczęściej podkradać?
Troszkę coś tam jest grubawy, zauważyłem to i myślałem że jest taki troszku za kudłaty i temu tak wygląda :)
HardStyle
Owad: Aganiok22: Widzisz właśnie nie, to jest taka małpa , która lubi być w centrum zainteresowania.
To cwany Edward. Aganiok22: Chociaż w podkradaniu jedzenia jest mistrzem.
Co takiego lubi najczęściej podkradać?Aganiok22: Co widać po jego wadze
Troszkę coś tam jest grubawy, zauważyłem to i myślałem że jest taki troszku za kudłaty i temu tak wygląda :)
Wiesz, ponieważ jest ich dwóch, są dwie miseczki. Tymon to dystyngowany dachowiec, je powoli. A Edek to cudownie wykorzystuje i zjada najpierw swoje a potem Tymona. Więc rano zamykam się z Tymonem i jego miseczką w łazience i ja doprowadzam się do ustawień fabrycznych a Tymon je. Edward zaś drapie w drzwi. I tak jest codziennie. Ale nie wyobrażam sobie bez nich domu.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Ja mam suczke. Mieszkańca husky. Znajdę. Zwie się Sonia, ma 5 lat i jest szurnięta. Boi się hałasu, ale jak nie ma akurat burzy czy sylwestra to jest do rany przyłóż. Milusińska, przytulaśna. Najchętniej to by spała na kolanach choć już dawno się na nie nie mieści.
Aktualnie mam tylko tego małego mieszańca :D Kiedyś miałem hodowlę papug falistych i nimf. Liczyła może z 30 sztuk. Za dzieciaka miałem duże akwarium z rybkami :D Całkiem niedawno posiadałem jeszcze pajączka, ptasznika białokolanowego :D