Hej witam chciałbym wyjaśnić pewny incyden a mianowicie Jeden facet a widać że jest młody opisał mnie że jestem pedofilem pod moim profilem Wszedł mi na muj profil a ja mu napisałem aby wypiepsxal bo kocham się w kobietach a ten dopisał mi latke nie jestem żadnym zboczeńcem bo mam odgroma znajomych po całej Polsce a kochający inaczej mnie nie ładnym słowem Wejdźcie sobie na muj profil na Fejsie sami zobaczycie
lista tematów
Na ruszenie godności osobistej
Ci geje nawet nie mają wstydu a jak im się powie żeby opuścili profil to zaraz się unosza i dopisują słowa które nie są prawda
SibilskiK: Ci geje nawet nie mają wstydu a jak im się powie żeby opuścili profil to zaraz się unosza i dopisują słowa które nie są prawda
To że ktoś cie podglądnie z Facetów nie musi oznaczać że jest gejem. Sądzę że musisz im pisać jakieś obrażające PW żeby opuścili twój profil, i reakcja z ich strony jest tak a nie inna, bo możesz wyzywać normalnego faceta a nie geja.
HardStyle
Dwóch napisało ze mnie kocha i przyjadą do mnie więc to nie geje Ja mam wstręt do takich osób i nie nawidze
SibilskiK: Dwóch napisało ze mnie kocha i przyjadą do mnie więc to nie geje Ja mam wstręt do takich osób i nie nawidze
Zrób tak jak pisał jeden kolega w drugim temacie, dodaj do "Czarnej listy" i nie będziesz miał odwiedzin natrętnego user.
HardStyle
Chyba kasuje fote dzieją się tutaj dziwne Akcje a jeszcze dodam że piszą głupoty pod zdjęciem a to idzie w dal bo kobiety to widzą i muwisz żeby uważali bo to pedofil Jestem długo na focie i nigdy nie miałem takich problemów
SibilskiK: Chyba kasuje fote dzieją się tutaj dziwne Akcje a jeszcze dodam że piszą głupoty pod zdjęciem a to idzie w dal bo kobiety to widzą i muwisz żeby uważali bo to pedofil Jestem długo na focie i nigdy nie miałem takich problemów
To nie powód żeby usuwać konto. Dodadzą głupi komentarz to go usuń i odwiedzające cię kobiety ich nie zobaczą. Też jestem długo na Fotce i czegoś takiego nie było, to znaczy zdarzały się takie sytuacje 2 razy na 100, ale wiesz nowe pokolenie młodych chcą pokazać co to oni nie są w necie lub chce się poczuć kimś innym nie jest w realu.
HardStyle