SYLWESTER 2019/2020 gdzie sie wybieracie ? ja albo berlin albo monachium , jak ktos jest chetny tez , pisac na prv
lista tematów
SYLWESTER 2019/2020 gdzie sie wybieracie
NNNNNNNNN: Goska: xbogx69: SYLWESTER 2019/2020 gdzie sie wybieracie ?Najstarsi górale tego nie wiedzączyli nie masz planow jeszcze
Najlepsze plany to te na spontanie :)
Owad: Goska: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Wystarczy jak wiedzą że znów w Zakopanym będzie impreza Sylwestrowa to na pewno maja już dość.
Część pewnie tak a część się z pewnością cieszy bo i zarobek będzie :)
Gdy sprawy są pozornie jasne i zrozumiałe należy siać konfuzje leczniczą i owe jasności pozornie pokrywać cieniem niepewności.
Ktoś chce udanego Sylwka ? Zaproście mnie , we własnej osobie Sylwester przynajmniej prawdziwy 😉😀🤗 pozdrawiam
a ja nie lubię Sylwestra, i całej tej otoczki, fajerwerki, szampan o północy i zdychanie na kaca dnia następnego mój plan: serial, kocyk i wyspać się :D
Konto usunięte: a ja nie lubię Sylwestra, i całej tej otoczki, fajerwerki, szampan o północy i zdychanie na kaca dnia następnego mój plan: serial, kocyk i wyspać się :D
Kazdy ma wlasne pomysly na powiatnie nowego roku , w domu zawsze najbezpieczniej , ale mysle ze jaki sylwester to i taki caly rok ;)
NNNNNNNNN: SYLWESTER 2019/2020 gdzie sie wybieracie ? ja albo berlin albo monachium , jak ktos jest chetny tez , pisac na prv
Nigdzie się nie wybieram i nie mam nikogo (Nikt mnie nie zaprosił) nie lubię wielkich balów, wolę na co innego kasę wydać.
Tradycyjnie::Sam spędzę przed telewizorem/laptopem (seriale, filmy) w moim pokoju, wypiję piwko, sałatki jarzynowej, gołąbki i nie tylko.
W tym roku wyjatkowo plany sylwestrowe jeszcze sie nie wyklarowaly...
Postawie raczej na nasze wybrzeze... Moze Trojmiasto... Jesli okaze sie, ze ejst na to za pozno, to pewnie jakis bal sylwestrowy w moim miescie ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: W tym roku wyjatkowo plany sylwestrowe jeszcze sie nie wyklarowaly...
Postawie raczej na nasze wybrzeze... Moze Trojmiasto... Jesli okaze sie, ze ejst na to za pozno, to pewnie jakis bal sylwestrowy w moim miescie ;)
Jeszcze jest czas na plany , jak zaplanujesz wszystko do konca tygodnia to wyjdzie ;)
Cześć :) ja najprawdopodobniej spędzę Sylwestra z rodziną :) ale nie wiem dokładnie w jakim mieście :)