Świeta tuż tuż :) jeszcze miesiac został do przygotowań świątecznych :)
lista tematów
Świeta tuż tuż :) strona 4 z 5
Napisałam dlaczego nie lubię świąt.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Szkoda że ludzie nie piszą szczerze co myślą o świętach jakby się bali że to nie wypada.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: Szkoda że ludzie nie piszą szczerze co myślą o świętach jakby się bali że to nie wypada.
leon28
anfetaminko z calym szacunkiem, ale piszesz, ze ludzie nie postepuja szczerze piszac, a zobacz, co ty robisz ze swietami. to tez jest nieszczere. skoro zmuszasz sie do ich przezywania, spotykania itd. ja akurat mam inny poglad na to, ale znam ludzi, ktorzy w tym okresie wyjezdzaja np. na fajne wakacje. moze to jest rozwiazanie, polaczysz przyjemne z pozytecznym.
leon28: anfet4minka: Szkoda że ludzie nie piszą szczerze co myślą o świętach jakby się bali że to nie wypada.
leon28
anfetaminko z calym szacunkiem, ale piszesz, ze ludzie nie postepuja szczerze piszac, a zobacz, co ty robisz ze swietami. to tez jest nieszczere. skoro zmuszasz sie do ich przezywania, spotykania itd. ja akurat mam inny poglad na to, ale znam ludzi, ktorzy w tym okresie wyjezdzaja np. na fajne wakacje. moze to jest rozwiazanie, polaczysz przyjemne z pozytecznym.
ja tam lubie swieta z daleka od rodziny ale tez sa fajne :)