;-) dla mnie to relaks, odpoczynek, przyjemność,oderwanie się trochę od obowiązków.
Hejjjj. Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto uwielbia długie spacery... strona 1 z 2
Niestety zostali tutaj sami realiści,tak twardo stąpający po ziemi ,aż grunt pod ich stopami pęka.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Uwielbiam spacerować wieczorem w mieście. Przepiękne światła, muzyka odpowiednio dobrana i oczami mogę sobie nadawać odpowiedni walor otoczeniu- ostatnio dominują lata 20 XX wieku. Można rymować. Nadawać odpowiedni rytm. Bez kijków z takim balansem na jaki chcemy, jak mawia mój towarzysz podróży "nie sztywniutko". Odczuwam niebywałą radość wtedy i jak staram się też nadać temu element humorystyczny. Przed zmierzchem też jest ładnie, gwiazdy i księżyc. A teraz marzy mi się samotne biwakowanie w ładnym miejscu.
zależy co uważasz za długi spacer dla mnie może być taki i do 10 km a w towarzystwie zacnej damy przejdę drugie tyle
Fotka to specyficzne miejsce i portal internetowy, można poznać wartościowych ludzi ale są też tacy co oceniają powierzchownie. Niestety tych drugich jest sporo więcej, oczywiście do ludzi trzeba podchodzić indywidualnie. Ja właśnie jadę do pracy, miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie.
Na pewno podczas mikro-przygody w Ekstremalnej Drodze Krzyżowej.
Żołnierz RP swoim przykładem postawy obywatelskiej daje innym wzorowy przykład służby drugiemu, pokrzywdzonemu człowiekowi. Tak pięknie Radosławie wcielasz je w życie na forum.
Tak, a Batman z cienia doliny Hinnon. A co u Gandalfa?
A ja myślałem że pajęczaki nie latają :/
Ale to tylko
Medialna gra słów
"Latające kleszcze" to potoczna nazwa dla strzyżaka jeleniego - gatunku owada z rodziny narzępikowatych. Lasy Państwowe za pośrednictwem swojego profilu na Facebooku wydały ostrzeżenie przed tymi małymi pasożytami.
Jak człowiek radosny to żadna przeciwność losu nie jest mu straszna. Raduje się obecnością przyrody ożywionej. :)