Dzień Dobry !
Patrząc na historię poprzednich pokoleń oraz na wyniki powszechnych sondaży , badań oraz statystyk naukowców lub urzędów m.in statystycznych można śmiało stwierdzić , iż kobiety cenią w mężczyznach głównie ich status społeczny ,stan majątkowy , a także prestiż gdzie oczywiście jedno z drugiego wynika , ale głównie chodzi tu o pieniądze , i jeżeli ktoś na dzień dzisiejszy twierdzi , że jest inaczej ,to zapewne jest jeszcze na etapie wiary w Św.Mikołaja. Obecnie jednostka płci pięknej , która jest stabilna finansowo zarówno jak i te które ledwo wiążą koniec z końcem nastawione są głównie na poszukiwanie samca alfa stojących najwyżej w hierarchii osób o wysokim budżecie najlepiej popartym obfitym przychodem pieniężnym , tudzież samca beta wykazującego chorobę psychiczną w postaci pracoholizmu poprzedzonego alkoholizmem pełniącego głównie funkcje dostarczyciela zasobów, jaki będzie siedział w zakładzie pracy całymi dniami od poniedziałku do niedzieli przelewając tylko wypłatę na konto potencjalnej żonie najlepiej w ogóle nie pokazując się jej na oczy , bo jeszcze nakryłby ją z kochankiem omega służącym jej tylko do zaspokojenia potrzeb seksualnych . Od X lat od pań można usłyszeć , że to mężczyzna powinien być głową rodziny odpowiadającą za jej utrzymanie w pełnym zakresie , czyli za stan konta w budżecie , a także usługi remontowo-budowlane i wszelkie prace gospodarcze w domowym gniazdku . Można by rzec , że niewiastom łatwo przychodzi mówienie o tym jaki powinien być facet i jakie powinny być jego obowiązki , ale wyrażanie zdania na temat tego czym one powinny się wykazywać w związku już nie , azaliż dlaczego tak jest ? , ponieważ ze względu na płeć uważają , że jakiekolwiek zaangażowanie i obowiązki z ich strony nie mają charakteru obligatoryjnego , bo jako panie zasługują na szczególne względy i ulgowe traktowanie dotwarzając sobie przy tym swoje wyrafinowane wymagania i poglądy , a ich kryteria wobec mężczyzn są zazwyczaj większe niż te względem samych siebie , gdyż kobieta nie jest płcią która oferuje , która chce dać , po prostu absolutnie nie można u nich spotkać cech takich jak empatia czy też jakichkolwiek przejawów altruizmu bez uprzedniego zapewnienia jej korzyści w postaci zasobów głównie finansowych .Podsumowując trzeba powiedzieć , że te istoty przypisały sobie skutecznie prawo do życia na garbie drugiego stworzenia tworząc tkz. relacje "Sługa i Księżniczka" , o czym mogą uświadomić nas poniższe statystyki GUS .
Pozwolę sobie jeszcze dodać , iż 2/3 samobójstw w Polsce to mężczyźni , zaś 80% rozwodów stoi po stronie Kobiet , i pragnę tylko dopowiedzieć , iż płci pięknej prócz przepisów prawa Pracy oraz Europejskiej Konwencji o ochronie praw Kobiet nie chroni zupełnie nic i można zupełnie oczekiwać od nich zupełnie tego samego co one narzucają mężczyznom .
Pozdrawiam prawdziwych Dżentelmenów ulegających damskiej manipulacji i życzę jak najmniejszego wyzysku energetycznego z jej strony.
Czy Kobiety wpędzają mężczyzn do grobu ? strona 2 z 5
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
a co na to strona prawna? np mówi sie tyle o tym jakie to złe uderzyć kobiete, zgwałcić itd. a przecież czym to wszystko jest w porwnaniu z takim sadystycznym traktowaniem ze strony kobiet i to w skali życiowej?
Naturalnie ma pani rację wszystko zależy od kierunku , szczęścia , ale przede wszystkim decydują też zdolności indywidualne i nie można też zapomnieć , iż czas jaki ktoś poświęca na pracę też ma wpływ na wynagrodzenie , tak więc nie sztuka nie wychodzić z miejsca życia zawodowego , ale czy na tym egzystencja polega ?. Co prawda czasy się zmieniły , ale wraz z paniami na jeszcze gorsze , bo jest to płeć bezwzględnie nastawiona na korzyści finansowe niezależne z jakiej warstwy społecznej pochodzi , a to skrajna hipokryzja , gdyż każdego kto wiedzie czas bogactwa może dosięgnąć pora nędzy i odwrotnie , więc nie ma po co przywiązywać zaangażowania do kobiet .
Dlatego pisze, szukaj kobiety w swoim towarzystwie na swoim poziomie. To że teraz jest bieda wcale nie musi oznaczać że za 4-5 lat też tak będzie. Jak poznałam męża, różnica w zarobkach była około 5 tys, rocznie w tej chwili jest to ponad 100 tys różnicy. Nie czuje się przez to gorsza. A on jakby mnie chciał zostawić ze względu na różnice wynagrodzeń zrobił by to przed ślubem 7,5 roku temu. Nie każda kobieta leci na kasę, ale to samo można powiedzieć o facetach.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Oczywiście że kobiety są zgubą mężczyzn
-Biblijna przypowieść o Samsonie
-Opowidadania o syrenach i ich wiodącym na skały głosie
-Przypowiesc o Adamie i Ewie- Biblia ;)
-Apokalipsa,przypowiesci o Besti i o kobiecie która ja ujezdza
-Bajka o złotej rybce
-Bajki o księżniczkach w twierdzach i walkach ze smokami by posiąć "ręke" księżniczki
Zdolności manipulacyjne to wrodzona,genetycznie wyewoluowana umiejętność, Mężczyzna który sie im podda musi zostać z niczym,lub/i stracić zycie;). Niestety kobiety to demony,ubrane w owczą skórę. Jeśli to wiesz a dajesz sie wodzić za nos, to poniesiesz konsekwencje swojej słabości. W naturze jest tak ze jeden żyje kosztem drugiego, i tak kobiety w ten czy inny sposob zyją kosztem meżczyzn:). Czesto nawet same tego nie widzą bo nie rozumieją/ lub raczej nie chcą rozumieć jak działa redystrybujca rządowa
Nie spotkałem takich. Natomiast sporo ludzi jest mało otwartych na miłość. Gdy słyszę w jak przedmiotowy sposób są traktowane kobiety, to mnie to rani. Natomiast u kobiet nie podoba mi się ich wulgarność. Podoba natomiast wykształcenie, zaradność no ale co z tego jak powinny się wyróżniać łagodnością. Dlatego sądzę, że lepiej jakieś ptaszka przygarnąć albo pieska. Dodatkowy atut nie mówi. :D I nie trzeba poruszać kwestii intymnych.
Nie Ewa, a szatan poprzez kobietę zmanipulował mężczyznę. Są też dobre przykłady: Maryja, Weronika ocierająca twarz Jezusowi, kobieta rozbijająca flakonik perfum u stóp Jezusa. No i to w zasadzie kobiety towarzyszyły Jezusowi w Jego ostatniej męce na krzyżu.
Człowiek nie potrafi manipulować, natomiast jest emocjonalny i pragnie... po prostu miłości. Całe te manipulacje to chwilowa potrzeba np. obrony przed atakiem lub zagrożeniem.
To może warto tu nadmienić jeszcze przypowieść o biblijnej Lilith albo dopowiedzieć z powodu czyjej prośby Jan Chrzciciel stracił głowę , ale wtedy to i tak byłe zupełnie inne czasy , bo nie było tylu dóbr doczesnych co teraz , niemniej jednak tak jak mówiłem z historii oraz utworów literackich można wywnioskować jak Kobiety postępują kiedy mają dobrobytu w naddatku albo co gorsza są blisko władzy .
Są wtedy rozczulająco śmieszne i fajne?? :)Przejawy zła bywają czasami śmieszne. Oczywiście można się śmiać ale można też i współczuć. Mężczyźni nie bywają lepsi kiedy są przy władzy. Skromny, uczciwy, radosny, dobry i kochający człowiek - zupełnie anonimowy... takimi ludźmi chcemy się otaczać.
Co było z Lilith? Nigdy takiej przypowieści nie słyszałem. Chcesz powiedzieć, że to pierwsza żona Adama? Ta, która niby nie wyszła Bogu? Czyli wierząc w Boga, zaprzeczasz Jego nieomylności i doskonałości jako Stwórcy? No i teraz mit Lilith legł w gruzach. To niestety stworzenia Boga dobrowolnie oddaliły się od Niego, nie słuchając Go. A Ewa jest naszą jakby nie patrzyć kochaną matką. :D I myślę, że odczuwała ogromną przykrość względem męża i wstyd przed Bogiem Stworzycielem, mimo wszystko mogę ją kochać jak Mamę. :D
Potęga Boga jako stwórcy jest zaiste gigantyczna , ale są rzeczy których Byt ten nie jest w stanie przewidzieć czy aby wszystkie jego czyny i dzieła są doskonałe , a przecież wręcz przeciwnie Bóg sam przyznał , iż jego projekt zwany "człowiek" to porażka i żałował , że go stworzył , po czym postanowił zgładzić ludzkość swoim potopem uznając ją za swoją pomyłkę na ziemi , więc myślę , że nie tylko Lilith była jego osobistym błędem , ale nie można tu Stworzyciela obwiniać , bo przecież nie można przewidzieć decyzji istot ziemskich dając im wolną wolę na co dobitnym przykładem jest złamanie przez biblijną Ewę przykazania Bożego . Dlatego Pan nieba i ziemi wiedział , że człowiekowi nie można ufać , więc od samego początku poddaje ludzi próbom tj. podstawił specjalnie drzewo urodzaje w ogrodzie Eden , ale o czym tu mówić jak nawet sam Syn Boży był poddany 40 dniowej próbie na pustyni .
Bóg niczego nie zepsuł w dziele Stworzenia. To jego stworzenie szatan się zbuntowało przeciwko Bogu i Jego doskonałemu harmonijnemu światu. A później kłamstwa rozlały się w świecie. Bo zło jest słabe i kłamstwo jest, choćby nie wiem jak fenomenalnym ktoś był kłamcą.
T
Modlitwa i wyciszenie daje radość i zrozumienie. Nie piszę tutaj o notorycznej izolacji.
Dzień dobry
i wierzy w bociany
tak właśnie tak, samce to same "intelektualisty", zaspakajające głód wiedzy, wstrzemięźliwe, stroniące od grzechu nieczystości cielesnej i innych hokus-pokus
a na dodatek tyrają jak dzikie osły na dobrobyt tych wrednych bab
nie wolno słuchać bab
to karygodne
to woła o pomstę do nieba, spoko, doniosę komu trzeba
koniec dyktatury kobiet, baby do garów
tak, tak, one by tylko brały
a to szczwane bestie
jak chcesz mieć panią to zapier.., to zasuwaj na nią
aż łza się w oku "kronci", Jaga płacze, gdacze i pokutuje
no to garnki na łeb i odlatujemy
ło panie, prawdziwe "dzentelmeny"wyginęły jak "dinozałry", te, które pozostały to podroby (forma celowa, nie poprawiać)
bądźcie czujni, zewsząd zło czycha
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
"bidne" samce
a bajka o Kopciuszku to nie łaska? Przecież Kopciuch cały czas kombinował, co by tu zrobić żeby się w życiu nie narobić bo robić mu się nie chciało, tylko marzył o baletach i luksusie, więc tak na niby zgubił pantofelek żeby złapać księcia i żyć na jego koszt.
i wodzą na pokuszenie
za gapowe sie płaci
redystrybujca rządowa? a jak to się je?
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
my nie jesteśmy wulgarne, puszczamy tylko focha, czasami z przytupem
to miłe, dziękujemy
a co nie jesteśmy łagodne? jesteśmy łagodne, cholerrrnie łagodne wobec was wszystkich
PS witamy Eminencjo, powiało ezoteryką
moja ewangelia
cóż za "ucuny" bełkot, czytałam i robiłam notatki
moja ewangelia