Nie rozumiem kobiet 😁
lista tematów
Kobiety 🤩😍 strona 2 z 2
i to była jej jedyna odpowiedź w całej naszej konwersacjiii. ……….zobacz sobie i przestań chrzanić w końcu...…………...
Konto usunięte: Poza tym ta kobieta w ogóle nie dała mi ani razu odpowiedzi a jedynie napisała to słowo'"sp…...dalaj".na tym portalu powinno się komus odpisac i wystarczyło by słowo "tak" lub "nie"
Cały czas one klikają na "NIE".. to znaczy, że jeszcze ma zero rozumu. Strasznie zepsute i tragedia. Straszne, jak niektóre dziewczyny są strasznie chamskie i prostackie. Co raz więcej jest..Strasznie one lubią się dowartościować i nienawidzi facetów. Smutne ale prawdziwe.. [*]
czy nasz "moralniak" zamilkł i nadal trzyma stronę niegrzecznych i leniwych kobiet?? Takich którym nie udało się w życiu?? i teraz odreagowują na uczestnikach portalu?? halooooo.."owad" obudź się
Konto usunięte: Guerrerio: Nie rozumiem kobiet 😁
Kiedyś widziałem urywek pewnego Kanadyjskiego programu (nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywał) i tam była feministka, która ciągle opowiadała jacy faceci to idioci, bo mają problem z podrywaniem. Chcąc udowodnić swoją rację ucharakteryzowała się na faceta (nie było to szczególnie trudne bo z urody urodzona feministka he he), po czym ruszyła na łowy. Finalnie zagadała do 30 dziewczyn, z czego rozmowa trwająca dłużej niż 10 min. miała tylko w 2 przypadkach ale i tu ostatecznie wyszła kapa. Pani feministka w pierwszej chwili stwierdziła, że kobiety zachowują się o 180 stopni inaczej w stosunku do facetów niż do innych kobiet z zasady traktując ich z góry, po czym się zreflektowała: "być może trafiłam na same lesbijki, przecież jestem kobietą znam się na kobietach...).
Także tak to jest, kobiety same siebie nie rozumieją :)
Nie wiem kto jest bardziej glupi. Czy one czy kolesie ktorzy na sile staraja sie je rozumiec. Jak mozna zrozumiec kogos kto ma rozwalona glowe xD