Nie rozumiem kobiet 😁
lista temat贸w
Kobiety 馃ぉ馃槏 strona 1 z 2
Kobieta jak matematyka dodaje urody odejmuje lat mnoży dzieci i dzieli łoże dlatego tak jak z matematyką tak z kobietami wielu ma problemy haha
Kiedyś widziałem urywek pewnego Kanadyjskiego programu (nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywał) i tam była feministka, która ciągle opowiadała jacy faceci to idioci, bo mają problem z podrywaniem. Chcąc udowodnić swoją rację ucharakteryzowała się na faceta (nie było to szczególnie trudne bo z urody urodzona feministka he he), po czym ruszyła na łowy. Finalnie zagadała do 30 dziewczyn, z czego rozmowa trwająca dłużej niż 10 min. miała tylko w 2 przypadkach ale i tu ostatecznie wyszła kapa. Pani feministka w pierwszej chwili stwierdziła, że kobiety zachowują się o 180 stopni inaczej w stosunku do facetów niż do innych kobiet z zasady traktując ich z góry, po czym się zreflektowała: "być może trafiłam na same lesbijki, przecież jestem kobietą znam się na kobietach...).
Także tak to jest, kobiety same siebie nie rozumieją :)
Może być tak. Jak jest ktoś natrętny i dano mu do zrozumienia żeby się odczepił a on nadal swoje do kobieta nie miała wyjścia i użyła takiego słowa.
Po drugie nie piszemy na Forum Nicków osób. Można to robić jak np dana osoba udziela się w danym temacie, można za cytować jej Nick tak jak twój.
lub przykład:
abram49 idziesz na piwo. @abram49 idziesz na piwo.
Po trzecie nie omijamy Bluzgometru.
HardStyle
"owad" ty też mnie nie cytyjesz, ale się wpier...lasz w ludzi..jasne??? Poza tym ta kobieta w ogóle nie dała mi ani razu odpowiedzi a jedynie napisała to słowo'"sp…...dalaj".na tym portalu powinno się komus odpisac i wystarczyło by słowo "tak" lub "nie"..Ale nie aż takie chamskie wzięte właśnie z Bluzgometru...Kapujesz moralniaku jeden??