Byliśmy przekonani, że dzień narodzin dziecka jest dniem szczególnym, pełnym radości, który się pamięta do końca życia. Owszem, w naszym przypadku będziemy pamiętać go już zawsze. Był to dzień, w którym zawalił nam się świat… Z Gracjankiem było źle. Mieliśmy być przygotowani na najgorsze. Nikt nie mógł nam zagwarantować, czy Gracjan pożyje kilka minut, godzin, czy może dni. Dzisiaj jest z nami, jednak walka o zdrowie dopiero się zaczęła. Prosimy, pomóż naszemu synkowi.
Cała ciąża była obciążona wielkim ryzykiem A kiedy uslyszalem to, że żyje w brzuchu, nie znaczy, że będzie żył po porodzie” zawaliło mój świat . Przez chwilę to do mnie nie docierało… Jak to?! Przecież czekalismy na narodziny, nie na śmierć naszego dziecka. Nie chciałem i nie mogłam do tego pozwolić. Nie dopuszczalismy do siebie takiej informacji.
Gracjanek ma wadę serduszka potrzebna pilną operacja lecz brakuje jeszcze troszkę aby mogła się odbyć
Zostało 7 dni aby uzbierać brakująca kwotę. Brakuje już bardzo niewiele Błagamy tylko o złotówkę
Jeśli Gracjanek nie pójdzie na operację w terminie to jego serduszko wkoncu może przestać bić. Błagam Cię okaż serce wpłać złotówkę
Błagam pomóż Nam uratować Naszego synka
Link do zrzutki:
https://pomagam.pl/uratujmojegosynka
lista tematów
Błagam pomóż uratować życie mojego synka
oczywiście masz 100% racji i zgadzam się z Tobą jako Przyjaciel Forum ...
Ale jako człowiek potrafię zrozumieć bezsilność rodzica w walce o życie własnego dziecka, jest to na tyle duże walka o każdy dzień że regulaminy tracą dla niej na znaczeniu, grunt by dotrzeć do jak największej ilości ludzi, Pani oczywiście dostała BAN-a ale jeśli ten jej wpis pomoże choć troszkę dziecku, to uważam że warto.
Pozatym lepszy taki wpis niż wiadomość kolejnego penisisty piszącego "czekam na kobietki" i nara.
Ale jako człowiek potrafię zrozumieć bezsilność rodzica w walce o życie własnego dziecka, jest to na tyle duże walka o każdy dzień że regulaminy tracą dla niej na znaczeniu, grunt by dotrzeć do jak największej ilości ludzi, Pani oczywiście dostała BAN-a ale jeśli ten jej wpis pomoże choć troszkę dziecku, to uważam że warto.
Pozatym lepszy taki wpis niż wiadomość kolejnego penisisty piszącego "czekam na kobietki" i nara.
Nie obchodzi mnie jak np regulamin na to patrzy to po prostu moim zdanie złe miejsce na takie informacje druga sprawa żyjemy w czasach gdzie oszustów co nie miara i Ja ani ty Nie jesteś w stanie zweryfikować tej informacji tak czy inaczej decyzję zostawiam moderatorom. Jeśli faktycznie jest jak pisze to mogę tylko współczuć... Państwo powinno wspierać takie rodziny no ale niestety żyjemy w świecie ze ci dotknięci takimi tragediami muszą żebrać o każdą złotówkę aby ratować życie swoich dzieci a lekarz wyuczony w państwowych szkołach uczelniach za nasze pieniądze oraz szpital wybudowany też za publiczne pieniądze wołają krocie za tego typu operacje. No ale kto powiedział że życie jest sprawiedliwe...
Konto usunięte: Nie obchodzi mnie jak np regulamin na to patrzy to po prostu moim zdanie złe miejsce na takie informacje druga sprawa żyjemy w czasach gdzie oszustów co nie miara i Ja ani ty Nie jesteś w stanie zweryfikować tej informacji tak czy inaczej decyzję zostawiam moderatorom. Jeśli faktycznie jest jak pisze to mogę tylko współczuć... Państwo powinno wspierać takie rodziny no ale niestety żyjemy w świecie ze ci dotknięci takimi tragediami muszą żebrać o każdą złotówkę aby ratować życie swoich dzieci a lekarz wyuczony w państwowych szkołach uczelniach za nasze pieniądze oraz szpital wybudowany też za publiczne pieniądze wołają krocie za tego typu operacje. No ale kto powiedział że życie jest sprawiedliwe...
A fejs jest takim samym portalem społecznościowym jak fotka, z taka różnica, że tu nie da sie udostępnić i "podać dalej".
Nie zgodzę się Gradku, serwisy typu pomagam, siepomaga i zrzutka od akcji z #bojesieciemnosci przed przekazaniem pieniędzy prowadzą wieloetapową weryfikacje w której rodzice muszą przedstawić pełną dokumentacje choroby dziecka, dokumentację lekarską a następnie jest ona szczegółowo weryfikowana u źródła czyli z jednostkami które daną dokumentację wystawiły. Więc w tej materii oszustwo jest praktycznie niemożliwe.
By kogokolwiek wspierać to trzeba mieć pieniądze których nasz kraj nie ma. Ale looozik 500+ dla bezrobotnych Sebixów i Karyn z Brajankami i Dżesikami są więc na balety mogą chodzić.
Za Twoje i moje pieniądze latają sobie rządowymi odrzutowcami, kto by się przejmował umierającymi dziećmi, NFZ może zrefundować co najwyżej witaminę C w tabletkach.JW.
By kogokolwiek wspierać to trzeba mieć pieniądze których nasz kraj nie ma. Ale looozik 500+ dla bezrobotnych Sebixów i Karyn z Brajankami i Dżesikami są więc na balety mogą chodzić.
Za Twoje i moje pieniądze latają sobie rządowymi odrzutowcami, kto by się przejmował umierającymi dziećmi, NFZ może zrefundować co najwyżej witaminę C w tabletkach.JW.
F0X: nie zgodzę się Gradku, serwisy typu pomagam, siepomaga i zrzutka od akcji z #bojesieciemnosci przed przekazaniem pieniędzy prowadzą wieloetapową weryfikacje w której rodzice muszą przedstawić pełną dokumentacje choroby dziecka, dokumentację lekarską a następnie jest ona szczegółowo weryfikowana u źródła czyli z jednostkami które daną dokumentację wystawiły. Więc w tej materii oszustwo jest praktycznie niemożliwe.
Konto usunięte: bym polemizowala, ostatnio byla głośna afera, nawet Lewandowski sie nadzial a wplacil bodajże 10k.
Wiesz @Oam że akcja o której wspomniałem w poście który zacytowałaś czyli #bojesieciemności jest właśnie tą samą o której mówisz z Lewandowskimi i innymi medialnymi gwiazdami. Od #BOJESIECIEMNOSCI tak jak napisałem w poprzednim poście wprowadzili tą szczegółową weryfikacje by coś takiego nie miała drugi raz prawa bytu.
Konto usunięte: bym polemizowala, ostatnio byla głośna afera, nawet Lewandowski sie nadzial a wplacil bodajże 10k. W akcji brało udział wielu polskich ytberow i innych znanych osobowości. Nie ma reguły, jesli ktos chce kogos naciągnąć to to zrobi. ;-)
Wstukalem to w google i faktycznie Lewandowscy wplacili pieniadze, tylko nie 10 a uwaga... 100 tysiecy zlotych. Swoja droga tego rodzaju oszustwa, to moim zdaniem jedno z najmniej honorowych przestepstw. Bo nawet krasc mozna z honorem, jakkolwiek glupio to brzmi.