Dlaczego kobieta nie pozwoli dokończyć tylko odrazu blokuję bez sesu
lista tematów
Blokowanie bez wytłumaczenia
Najlepsze sa wariatki ktore blokuja nawet bez rozmowy z nimi. Niestety kobiety nie slyna ze zdrowej psychiki, za to nadrabiaja wygladem.
Damian241: Ja się w ogóle dziwię, że to ma dla Ciebie jakieś znaczenie. Skoro ona dała Tobie >NIE< a Ty odwdzięczyłeś się jej tym samym, więc ja nie rozumiem skąd u Ciebie takie oburzenie, że ta Pani dała Ciebie na czarną listę. Dla mnie np... to nie miałoby żadnego większego znaczenia i zapomniałbym o tym niefortunnym wydarzeniu po niespełna 5/ ciu sekundach.
powiem tak, jako ocena znaczenia dla mnie zadnego nie ma, niestety dodatnie na czarna liste powoduje np. automatycznie blokade w wypowiadaniu sie w watkach na forum zalozonych wlasnie przez blokujaca cie osobe.
przy tak niewielu ciekawych tematach, w ktorych mozna sie wypowiadac, to moze byc problem.
leon28: Aganiok22: O mydle to raczej płeć brzydsza powinna pamiętać
leon28
zyjesz stereotypami, dzisiaj plec brzydsza potrafi sie bardziej "pindrzyc" niz kobiety.
Leonie Drogi komunikacja międzyludzka w dużej mierze polega na prezentowaniu i wymianie swoich poglądów. Piszesz, że żyję stereotypami, jak pewnie wiesz jest ich trzy rodzaje. Mam nadzieję, że miałeś na myśli stereotyp neutralny. I w literaturze i w mowie potocznej określeniem „płeć brzydka” nazywamy mężczyzn, którego Jesteś przesympatycznym i dociekliwym przedstawicielem. Co do „pindrzenia” się owej płci w dzisiejszych czasach, sama tego doświadczyłam na własnym „podwórku”, więc się zgadzam. Czy to jest złe? Ależ skąd. Jeśli nie przybiera formy karykaturalnej, to dlaczego nie. Ale mnie w tym konkretnym przypadku MYDŁA, chodziło o coś zupełnie innego. W owym „przybytku” który i Ty i ja i większość znaczenie zna, ponoć jest dosyć niebezpiecznie sięgać po leżące na posadzce środki higieniczne w postaci mydła. Czy wyczerpująco wytłumaczyłam swój tok myślenia? Bo wiesz ja tak mogę jeszcze długo. A w temacie blokowania, to robię to w przypadku natręctw i propozycji, które powodują u mnie odruch zgrzytania zębami.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
To już higiena kobiet nie obowiązuje? :(
Aganiok22: Ale mnie w tym konkretnym przypadku MYDŁA, chodziło o coś zupełnie innego. W owym „przybytku” który i Ty i ja i większość znaczenie zna, ponoć jest dosyć niebezpiecznie sięgać po leżące na posadzce środki higieniczne w postaci mydła.
W więzieniu może przecież go zabraknąć. Chodziło o to byś chodziła czysta. Twój tok myślenia wybiegł gdzieś do lasu i zabłądził.
leon28: niestety dodatnie na czarna liste powoduje np. automatycznie blokade w wypowiadaniu sie w watkach na forum zalozonych wlasnie przez blokujaca cie osobe.
przy tak niewielu ciekawych tematach, w ktorych mozna sie wypowiadac, to moze byc problem.
Po co pchać się tam gdzie nas nie chcą?. Skoro ktoś daje nam blokadę, to chyba raczej oczywiste jest, że w tej osoby wątkach też nie jesteśmy mile widziani. Chłopie, jak gustujesz w forach internetowych, to powiem Ci tak: fotka- forum to dopiero namiastka tego, co mają do zaoferowania inne i ciekawsze fora niż to.
Damian241: Po co pchać się tam gdzie nas nie chcą?. Skoro ktoś daje nam blokadę, to chyba raczej oczywiste jest, że w tej osoby wątkach też nie jesteśmy mile widziani. Chłopie, jak gustujesz w forach internetowych, to powiem Ci tak: fotka- forum to dopiero namiastka tego, co mają do zaoferowania inne i ciekawsze fora niż to.
zabrzmialo co najmniej zachecajaco, daj na priv jakies adresy, chetnie sprawdze co sie dzieje poza
Jak można usunąć z Tak-Nie, i z pogladacza niechcianych profil np:(kobiet).Chce usunąć kilka profili, a nie mam pojęcia jak to zrobić!
Użytkownicy posiadający dostęp do usługi Klub Gwiazd posiadają możliwość cofnięcia swojej decyzji na danym profilu, jeżeli to zrobisz to jest tak jak byś usunął decyzję TAK lub NIE, innej możliwości nie ma. Plus: Dzienny limit cofania decyzji wynosi 10 głosów, jednak należy pamiętać, że u wybranego użytkownika decyzję można zmienić tylko jednorazowo.
Leszek7719: , i z pogladacza niechcianych profil np:(kobiet).Chce usunąć kilka profili, a nie mam pojęcia jak to zrobić!
Tutaj niestety nie ma takiej możliwości usuwania osób z Podglądacza.
HardStyle
Leszek7719: Jak można usunąć z Tak-Nie, i z pogladacza niechcianych profil np:(kobiet).Chce usunąć kilka profili, a nie mam pojęcia jak to zrobić!
Z podglądacza nie usuniesz nikogo, to lista osób które odwiedzają Twój profil. :-) Jedynie Ty jako gwiazda możesz się ukryć tutaj:
https://fotka.com/ustawienia/ogolne
Dodatkowo warto wspomnieć, że nie mozesz cofnąć decyzji innej osoby. :-)
czujny jak zawsze! :D