Przed chwilą odwiedziła mnie jedna taka "ambitna". Pomijam juz kwestię urody bo to rzecz gustu, to jednak opis mnie rozbawił.
Jak reagujecie na takie profile?
lista tematów
"Ambitne" kobiety z fotki. strona 2 z 2
Konto usunięte: Po przeczytaniu tego, przypomniały mi się akcje z tymi świeżakami w biedrze, wszędzie pisali o te naklejki "Panie dej mi, horom cukre mam"
Zawsze kiedy widzę jak jakiś Brajanek / Dżessika w wieku 5-10 lat, wyciąga towar z półek w sklepie i rzuca nim o ziemie, albo kładzie się na podłodze i drze pape na cały sklep "mama kup mnie to...." to się zastanawiam, czy faktycznie Biedronka nie powinna dać dodatkowych naklejek na "świeżaki" matkom takich dzieci z dopiskiem "na dzieci upośledzone umysłowo - PFRON"
Konto usunięte: Zawsze kiedy widzę jak jakiś Brajanek / Dżessika w wieku 5-10 lat, wyciąga towar z półek w sklepie i rzuca nim o ziemie, albo kładzie się na podłodze i drze pape na cały sklep "mama kup mnie to...." to się zastanawiam, czy faktycznie Biedronka nie powinna dać dodatkowych naklejek na "świeżaki" matkom takich dzieci z dopiskiem "na dzieci upośledzone umysłowo - PFRON"
nie rozumiem troszkę tematu, w czasach gdy ludzie nie znają słownika ortograficznego a jedyny słownik jaki widzieli to ten w androidzie poprawiający orty, nie ma nic dziwnego w postępujących brakach wiedzy korzystania z języka Polskiego bo to właśnie technologia upośledza nas wewnętrznie.
Niestety tak jest. Kiedyś nie było kalkulatorów i ludzie potrafili liczyć. Nie wiem, czy w szkołach uczą jeszcze liczenia "pod kreskę" ale śmiem twierdzić, że wielu młodych takiej umiejętności nie posiada, bo i po co skoro każdy ma w kieszeni "komputer" zastępujący mu mózg. Wiedza jest niepotrzebna, przecież w telefonie jest internet, wikipedia, kalkulator itd. Tylko niestety bez telefonu i odpowiedniej aplikacji młody człowiek nie będzie potrafił wbić gwoździa w ścianę.