Wielokrotnie spotkałem się z decyzją na nie i to od różnych kobiet . Po nie których widać że szukaja księcia z bajki ale nie które to już przeginają. Ale jedno jest pewne tutaj wiekrzosci sie liczy portwel i posada a nie to co jest w człowieku. Uczucie jest wazne nie portwel ale nie kazdy to rozumi
ocenianie po przez zdjecia strona 2 z 2
O jeszcze zdążyłem , a już myślałem , że jak to moderatorzy mają tutaj w zwyczaju , czyli pierw człowieka zgromić jakimiś nielogicznymi argumentami na podstawie teorii swojej ograniczonej i zmanipulowanej wyobraźni , a potem szybko zamknąć temat i do widzenia .
Mózg to najważniejszy organ ludzki w ciele człowieka , jak się go zaniedba można doprowadzić go do Alzheimera , więc wobec tego
pozwolę sobie odświeżyć pani moderator pamięć póki mogą to być początkowe symptomy, iż oprócz przepisów ogólnych portalu fotka , to istnieje tu także coś takiego jak regulamin forum , w którym istnieją takie trzy punkty jak :
9. Nie zaniżaj poziomu dyskusji poprzez odbieganie od tematu, prowadzenie kilku wątków w jednym temacie (tzw. OT).
2. FT / MG / FP / PF ma prawo usunąć post jeśli jest niezgodny z Regulaminem Forum lub nie wnosi nic w życie Forum .
4.Nie stosowanie się do zasad niniejszego Regulaminu skutkuje upomnieniem lub banem, a w przypadku ich nieskuteczności całkowitą blokada konta.
Nie musi pani rozumieć , komu jest dane , to poprawnie zinterpretuje mój przekaz oparty na faktach autentycznych , gdzie po prostu mówię jak jest nie owijając ludzi w bawełnę .
Do prawdy zadziwiającą ma pani wyobraźnie , skoro potrafi ona odnaleźć związek między matrioszką a obrazem 3D , bo ja kalkuluję nad tym , i chociaż dymi mnie się z głowy , to nie potrafię znaleźć nic wspólnego , a mnie bardziej chodziło o porównanie warstw tej figurki do szczebli poszczególnych organów wykonawczych i stanowiących prawo w instytucjach administracji , gdzie wkrada się niekompetencja i nieznajomość procedur , a pani moderator , myślę jest dobrym tego przykładem , ale jeżeli to tylko w ramach wolontariatu , to jest to jakieś usprawiedliwienie .
Tak być może to ja mam problemy z czytaniem albo już nie widzę co czytam , tudzież zginąłem tu już w tej ilości regulaminów .
albo jak to pani napisała urwałem się z choinki .
Myli się pani , to nie ja ukazałem swoją twarz , to administracja nie uszanowała czyiś danych osobowych oraz prywatności i postanowiła wywołać wilka z lasu , a co moje jajeczka mają wspólnego z tematem nie wiem , bo nie jest to związane z wątkiem ani nie dostrzegam w kalendarzu zbliżającej się Wielkanocy , nie mniej jednak winszuje pani tego , iż próbowała pani chociaż coś tu sklecić w swoich wypowiedziach , a nie jak większość argumentów istot niewieścich czyli "Bo tak" i nara , gdyż jak na wolontariat to i tak bardzo dużo , serce mnie pęka ze wzruszenia , jeszcze trochę i uwierzę w miłość z żeńskiej strony hahaha :)
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
jeden wilk tu może wpaść ale ten się nie cacka.
Za to ja wiem że starasz się być głupiutko mądry a dowodem jest argument już ci przytoczyliśmy o chowaniu się za fejkowym profilem.
Twój nick, zdjęcie czy informacje w profilu nie są wrażliwymi danymi osobowymi, sam je opublikowałeś, owszem możesz je wymazać ale nie pisz że ktoś czegoś nie uszanował, za to każdy kto zwróci ci na coś uwagę i ma rację jest od razu tym złym. Nie będę wchodził z Tobą w dyskusję. Przestań udawać kogoś kim nie jesteś. Pozdrawiam.
@GhostRider888
Drogi Duchu!
zamknięto temat https://fotka.com/forum/hydepark/15837513,Dzis_tylko_plastik/4#post15838186
nie mogę odpowiedzieć na twoje, jakże racjonalne zarzuty, by móć okazać skruchę i posypać swą głowę popiołem w ramach pokuty,
Co robić?
Napisz! Poradź!! Czekam niecierpilwie i obgryzam paznokcie!!!
z poważaniem Jaga
która, cyt. "chce się wysunąć na czoło listy naczelnych , którym inteligencja szwankuje , ponieważ wydaje się iż jest ona tylko zasługą człowieka" (pozwoliłam sobie duchu na zacytowanie twojej wypowiedzi, licząc na twą wyrozumiałość).
"Ślachetne" mo/r/dy proszę wybaczyć powyższą prywatę, dziękuję.
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Tak to nazwałem , ponieważ nie macie żadnych podstaw prawnych wynikających z regulaminu forum aby mnie prześladować , a mimo to uwzięliście się na moją osobę za to , iż wyrażam swoje zdanie zgodnie z tematami postów , tylko wyłącznie dlatego , że jest ono odmienne od waszych poglądów , tak więc pozwolę sobie postawić diagnozę zaburzeń psychologicznych w postaci skrajnie dominującego egocentryzmu w cechach osobowości państwo moderatorów , mogę tylko pogratulować dużej dojrzałości emocjonalnej . :)
W mojej opinii pojęcie ,,najeżdżać" jest pojęciem zbyt mocnym , gdyż gdyby tak było , to z pewnością wykorzystalibyście okazje aby mnie zbanować , a ja po prostu wyrażam swoje poglądy w których wykorzystuje prawo do wolności wypowiedzi w sposób ogólny , jaki nie jest bezpośrednio ukierunkowany na danego użytkownika nie zawierając także przy tym mocnych epitetów zawierających wulgaryzmy , za co ty nazwałeś centralnie moją osobę nielogicznym argumentem , a regulamin zaś mówi , iż nie można obrażać drugiego użytkownika , azaliż kto moderatorowi zabroni co nie ?? Podsumowując ja po prostu stwierdziłem , iż Kobiety mają materialistyczną naturę , ktoś może się z tym zgodzić lub nie , ale powinien potrafić uszanować zdanie innych , bo zaś wy rzuciliście się na mnie jak hieny próbując mnie sprowokować i oczernić jak tylko się da aby się mnie stad pozbyć wyłącznie dlatego , że mam inne poglądy , a jakbym chciał to nawet mogę je wciągnąć pod religię i wiarę i co mnie zrobicie ??
3. Bez względu na to czy jesteś katolikiem, muzułmaninem, buddystą czy ateistą - nie tolerujemy ataków na inne religie, wyznania, symbole religijne.
a po drugie jak to koleżanka super udolnie rzekła :
Oprócz modów oczywiście , ponieważ oni są tu jak Bogowie i mogą ubliżać innym użytkownikom forum
Ostatni raz już oznajmiam , że nic na mnie nie macie i to jest wasz ból tyłków .
Widać ktoś musi was uczyć procedur , ponieważ albo ich nie znacie tudzież się do nich nie stosujecie , ja już wykazałem waszą nieudolność , zaś dalej to wy sami się pogrążyliście losowymi bezpodstawnymi atakami na użytkowników , gdyż nie podobają wam się wypowiedzi jakie są niezgodne nie z | regulaminem | a wyłącznie z waszym widzimisię , a koleżance tylko postawiłem diagnozę , gdyż interesuję się trochę przyczynami chorób :) .
Dawaj go tu ! widać dwóch modów tu mało , dziesięciu sprowadź na jednego człowieka , ale może chociaż będzie to jakiś organ nadrzędny, który powie mnie o co ta cała szopka z waszej strony albo przytoczy mnie który punkt regulaminu złamałem
teraz proszę odnaleźć punkt w regulaminie jaki zabrania z korzystanie z kont bez zdjęć , bo o ile mnie wiadomo zdjęcie w profilu nie jest obowiązkowe , i jak będę miał taki kaprys i chęć to mogę nawet 30 takich profili założyć , nie jest to zabronione .
a to jest powód dla którego ma się konto bez zdjęcia , gdyż nie każdego obchodzi centrum uwagi wszystkich .
Taki racja , ja sam opublikowałem , ale niektóre dane są wymagane tylko do weryfikacji konta , a ty wykorzystałeś swój autorytet tutaj i skorzystałeś z możliwości wglądu do danych jakich zwykli userzy nie mają i wykorzystałeś je bezpodstawnie do własnych celów a nie na potrzeby portalu , a jaki był cel ??
wasza mściwość i egocentryzm tylko i wyłącznie , do tego stopnia , że postanowiliście nadużyć waszej władzy , gdyż wasze pobudki i działania w moim kierunku nie miały żadnych motywów związanych z regulaminem .
Za co zwrócić uwagę ? Za wolność wypowiedzi ?? Coś za dużo sobie pozwoliliście na szperanie po danych osobowych jak na takie zwrócenie uwagi .
Dla mnie nie ma racjonalnego wytłumaczenia na takie samowolne i bezpodstawne działanie oraz krytykowanie ze strony modów tylko dlatego , że im nie przypadł do gustu czyiś sposób prowadzenia konta oraz wypowiedź .
a tak by the way.
Dziękuję bardzo za tę zacną aczkolwiek totalnie nietrafioną diagnozę, lecz uważaj - kolejną mogę źle znieść.
Na tym kończę z Tobą tę (i nie licz na żadną inna) denną rozmowę, mój czas jest zbyt cenny.
ps. jako iż lubisz przekręcać wszystko co piszą moderatorzy - od razu zaznaczam - nie przekręcaj słowa DIGGA na te rasistowskie. W prawdzie z polskim masz pewne problemy, ale o ile kumasz hiszpański, angielski i niemiecki to bez tłumacza ogarniesz wszystko zawarte w tym pożegnalnym poscie.
ade.
Zacytowałem już w poście powyżej , kłania się czytanie ze zrozumieniem .
To proszę mnie natychmiast odpowiedzieć w jaki sposób pani namierzyła moje drugie konto ?? Bo na pewno nie tylko po postach , i dobrze o tym pani wie .
Na koniec odrzeknę tylko jedno , gdyż jak ktoś nie ma żadnego usprawiedliwienia ani kontrargumentów wycofuje się odwracając uwagę od sytuacji którą sprowokował siejąc jakąś propagandę . Chociaż ja i tak już wystarczająco czasu straciłem na walkę z PF
to pozwolę sobie powiedzieć , że Bóg nie lubi ludzi przemądrzałych i ściska ich we własnej chytrości .
Nie liczę z panią , to mogłoby być ciężko osiągnąć taki poziom konwersacji .
Napisałbym więcej, dużo więcej, ale nie chce mi się, nie jesteś wart mojej uwagi na podstawie bzdur jakie piszesz na forum nie mając rzetelnej wiedzy + źródeł, kierując się wiecznie domysłami i użalaniem nad własną osobą, ostatecznie kończę z Tobą jakąkolwiek konwersacje. Żegnaj.
Drwij sobie z tego dalej , ja nie jestem tutaj modem , tak więc mogę tylko domniemać jakich metod użyliście aby móc uzyskać dostęp do informacji na temat mojego konta , ale się tego dowiem , niemniej jednak powtórzę jeszcze raz wszelkie działania podjęte w moją stronę oraz nadzwyczajne zainteresowanie moją osobą było bezpodstawne i z waszych własnych pobudek , ale z tobą na ten temat
już dyskutował nie będę , gdyż sprawę zgłoszę do organu wyższego stopnia , a ten może zechce mnie uświadomić co zrobiliście oraz czy było to umotywowane regulaminem i czy procedury prowadzone przez was nie naruszyły nawet któregoś z artykułów kodeksu karnego .
Za to ty stosujesz w moją stronę tylko te same inwektywy odnośnie mojego toku myślenia , które mają za zadanie poniżyć przeciwnika i sprowadzić go do poziomu zero , także tę wypowiedź
mogłeś sobie darować .
Przypomnę każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów na dany temat , a także jego poszanowania przez innych , więc ktoś może powiedzieć np , nie podoba mnie się ten kolor , nie lubię pająków lub też moim zdaniem ktoś lub coś kojarzy mnie się z czymś .
I nie ma w tym nic zdrożnego ! Ja tylko wyraziłem swoją opinię co z mojego punktu widzenia u kobiet ma prawdziwą wartość podobnie jak autor postu
miał do tego pełne prawo , podobnie jak kobiety , które piszą , iż facetom zależy tylko na stosunku płciowym . Wy jako mody spotkaliście cie się już z pewnością z takimi przypadkami i jeszcze nie raz ich doświadczycie , a mimo to ciągle macie problem z poszanowaniem wolności wypowiedzi , i nie szanujecie tych wszystkich ludzi którzy mają podobne zdanie do mnie , a więc musicie mieć na uwadze , że
to może iść także w waszą stronę , ponieważ zdanie odmienne od waszego spotyka się natychmiast z prześladowaniem , to nie długo na tym forum zostaniecie sami z koleżanką .
On tak nie uważał , on wręcz wydawał rozkaz aby to robiono , czyli pozbawiał życia ludzi za inną wiarę i poglądy , a więc miał podobny problem co niektóre mody na forum , z tym , że on za swoje przekonania był gotów zabić , i to jest podstawowa różnica bo stwierdzenie , iż ktoś ma materialistyczną naturę , to jeszcze nie morderstwo , więc twoje porównanie jest średnio trafne i zbytnio wyolbrzymione , bo odmienne zdanie nie czyni od razu kogoś zbrodniarzem wojennym .
Nie musisz , gdyż możesz napisać nawet 10 000 słów , ale nie ma i nie będzie żadnego argumentu na nieposzanowanie wolności wypowiedzi .
To już sprawdzi organ nadrzędny nad PF
ŻEGNAM .