Dlaczego tu na fotce każdy ocenia każdego tylko i wyłącznie przez pryzmat wyglądu, a nie tego czy ktoś ma coś w głowie czy nie? Czy naprawdę w dzisiejszych czasach wygląd jest najważniejszy? Dlaczego serduszko dajemy komuś kto ma wygląd, aparycje itd itp a później jest rozczarowanie bo się okazuje że tylko ma jedno w głowie, może pora to zmienić i nie oceniać książki po okładce ☺😉
lista tematów
Wygląd strona 1 z 6
Może dlatego że nazwa tego portalu to fotka i służy do oceniania zdjęć przez subiektywną swoją ocenę?
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Zgadza się ten portal to * Fotka * tylko czy każdy ma subiektywną ocenę? Moim zdanie raczej nie tym bardziej że tu można spotkać dużo fake kont ☺
Może dlatego że HEEEEEEEEELLLLLLLLLOOOOOOOOUUUU jesteś w internecie, no chyba że go wczoraj Tobie podłączyli. Jeśli ktoś chce nie być oceniany po wyglądzie to niech idzie na kącik poetycki ale wstąpi do koła gospodyń wiejskich.
Wpływ na internet mają ludzie, 20 - 30 lat temu internet był piękny bo mieli do niego dostęp tylko wybrani i już to samo w sobie było cudowne, wymienialiśmy się myślami na forach, listach dyskusyjnych, IRC-u a i same strony internetowe były robione pod treść którą trzeba było umieć czytać i zrozumieć.
I wszystko byłoby cudowne aż pojawił się moloch w postaci fejsbooka czy twittera + darmowy i powszechny net a resztę już pisze smutna rzeczywistość.
O irc i mirc32 konta shellowe piękny czarny obraz wszędzie był i było tak cudownie. I faktycznie tamte czasy były super. Wymieniało się filmami na hubach. Szkoda że nie wróci...
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Nie wiem, chcesz po mnie pojechać czy o co ci chodzi człowieku, w swojej wypowiedzi opisałem jak wyglądał internet kiedyś, nie napisałem że strony internetowe które wymagają myślenia że nie istnieją ani że z nich nie korzystam. Ale dałem wyraźne przesłanie że stały się niszowe.
Wierzę że internet w pewnym momencie przeżyje renesans a ludzie nie raz zatoczyli koło i kiedyś zrobią to ponownie, TUTAJ.
Wierzę że internet w pewnym momencie przeżyje renesans a ludzie nie raz zatoczyli koło i kiedyś zrobią to ponownie, TUTAJ.
Konto usunięte: Dlaczego tu na fotce każdy ocenia każdego tylko i wyłącznie przez pryzmat wyglądu, a nie tego czy ktoś ma coś w głowie czy nie? Czy naprawdę w dzisiejszych czasach wygląd jest najważniejszy? Dlaczego serduszko dajemy komuś kto ma wygląd, aparycje itd itp a później jest rozczarowanie bo się okazuje że tylko ma jedno w głowie, może pora to zmienić i nie oceniać książki po okładce ☺😉
A przez pryzmat czego chciałbys byc oceniany na portalu FOTKA, gdzie jak sama nazwa mówi: własnie w duzej mierze na tym polega?
Konto usunięte: Dlaczego tu na fotce każdy ocenia każdego tylko i wyłącznie przez pryzmat wyglądu, a nie tego czy ktoś ma coś w głowie czy nie? Czy naprawdę w dzisiejszych czasach wygląd jest najważniejszy? Dlaczego serduszko dajemy komuś kto ma wygląd, aparycje itd itp a później jest rozczarowanie bo się okazuje że tylko ma jedno w głowie, może pora to zmienić i nie oceniać książki po okładce
Tylko dlaczego ludzie tak bardzo przejmują się tym NIE?
Zadaję zwykłe pytania,a Ty już odbierasz to jako próbę pojechania po Tobie? Heloł ?Internet masz od wczoraj?
Autor tematu zadał pytanie,być może lekkomyślne ,ale to nie powód aby zarzucać mu cokolwiek. Inaczej widocznie wyobrażał sobie tą stronę,a z czym innym się zderzył.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Konto usunięte: Dlaczego tu na fotce każdy ocenia każdego tylko i wyłącznie przez pryzmat wyglądu, a nie tego czy ktoś ma coś w głowie czy nie?
Człowiek to zwierze które ewoluowało intelektualnie i nie zależnie od tego nadal jego podstawowym zmysłem jest Wzrok przez co co widzi jest wstanie na "pierwszy rzut oka" określić stan rzeczy czyli w tym przypadku obiektu "zdjęcia, fotki' Jeśli patrzysz na dwa jabłka z czego jedno jest zgniłe to które wybierzesz ? To dobre z robakiem w środku czy zgniłe bez robaka w środku ?