lista tematów
Wygląd strona 4 z 6
Dlaczego tu na fotce każdy ocenia każdego tylko i wyłącznie przez pryzmat wyglądu, a nie tego czy ktoś ma coś w głowie czy nie? Czy naprawdę w dzisiejszych czasach wygląd jest najważniejszy? Dlaczego serduszko dajemy komuś kto ma wygląd, aparycje itd itp a później jest rozczarowanie bo się okazuje że tylko ma jedno w głowie, może pora to zmienić i nie oceniać książki po okładce ☺😉
powinno być "wakacyje", pasowałoby do rymu, no i brzmiałoby tak po "ślachecku",
jestem pełna uznania dla Lodzi, że pozwoliła Janowi na wspomniane wakacje, nie podejrzewałam "siostry" mej cholernej o tak proludzką postawę, to z pewnością efekt wspomnianych "końpetencyj" Jana, chylę czoła
głuchoniemy na oko? a co to za przypadłość? (interpunkcja Gradziu, koniecznie, bo ci wyrastają kwiatki jak u pani matki)
w życiu głuchoniemy może uniknąć wysłuchiwania jak coś ładne na oko bredzi jak potłuczone,
ja osobiście wolę z mądrym piechotą jak z idiotą toyotą
podziękowania przyjmuję, doprawdy nie trzeba było
no to rozumie samo przez się,
wiedzcie, że, jestem waszym zbawieniem
1,2, 3- Baba Jaga patrzy, uważajcie towarzyszu Łyner
przez wrodzoną skromność nie zaprzeczę
utkniecie, na amen, w przeszłości towarzyszu
a uchowaj boże, bliźniemu nigdy, samcom? a dlaczego by nie?
mnie zainteresowanie płci przeciwnej wcale niemiłe nie jest, chociaż bywa męczące,
ja nawet lubię samcze plemię, chociaż to plemię gadzie
jakie możliwe? co za możliwe?
zapamiętaj sobie raz na zawsze, że:
Baba ma rację, opcja nr 1
(na wypadek zaistniałych trudności procedury przewidują opcję kolejną)
Jaga ma rację, opcja nr2
(dla sytuacji hardcorowych przewidziana jest możliwość łączenia powyższych opcji zusammen do kupy i zastosowanie opcji 3 tzw. awaryjnej)
Baba Jaga ma rację, opcja nr3 niepodważalna, zwana ostateczną
kurcze, ciężka sprawa
Siła jest kobietą, moc jest kobietą i władza jest kobietą, może nie pokazuj tylko daj mu do zrozumienia? (jak kumaty to powinien załapać ocb)
pozwól, okaż łaskę i miłosierdzie, ale niech zna swoje miejsce w szeregu
no nie "być" ty "gupia", sam niech taszczy, ty tylko kieruj i popędzaj batem
na zęby też zwracam uwagę, w zdrowym ciele zdrowy chuch
lubię niepokornym farbowane piórka zgolić, ale cicho, bo przyjdzie Zdzicho i rozpędzi towarzycho
takie czasy Fredziu
i będzie wam dane
łe, to małoryginalne, wręcz pospolite, nie to co moje dłubanie w nosie i strzelanie pociskami,
dobre wyniki osiągam również w pluciu na odległość, no ale jak jest się fenomenem to ma się fenomenalne umiejętności i pasje
Amen!
Konto usunięte: łe, to małoryginalne, wręcz pospolite, nie to co moje dłubanie w nosie i strzelanie pociskami,
dobre wyniki osiągam również w pluciu na odległość, no ale jak jest się fenomenem to ma się fenomenalne umiejętności i pasje
Strzelanie wymemlanymi w buzi kulami z papieru przez skuwkę od długopisu to normalna wojna, ale gilami to już podchodzi pod niehumanitarne stosowanie broni biologicznej! Klasa powinna nałożyć na Ciebie sankcje, fatwę i wbić szpileczkę w lalkę VooDoo!

Tak jest! :D No wiem
Tak też uczynię Kochana! :D Najgorsze jest to, że.... Sumienie mi na to nie pozwala..
postrzelamy się takimi kulkami? ps. tylko nie oszukuj!
Konto usunięte: Siła jest kobietą, moc jest kobietą i władza jest kobietą, może nie pokazuj tylko daj mu do zrozumienia? (jak kumaty to powinien załapać ocb)
Otóż to!

Czy wciąż je posiadasz? Chętnie zrobię obczajankę! :D
Konto usunięte: trzelanie wymemlanymi w buzi kulami z papieru przez skuwkę od długopisu to normalna wojna, ale gilami to już podchodzi pod niehumanitarne stosowanie broni biologicznej! Klasa powinna nałożyć na Ciebie sankcje, fatwę i wbić szpileczkę w lalkę VooDoo!
postrzelamy się takimi kulkami? ps. tylko nie oszukuj!Oj ja na portalu mam aż za dużo zdjęć! Boję się, że mógłbym przeciążyć serwery fotki w Nevadzie

Nie wiem skąd jesteś ale zasięg skuteczny to max 10m, więc mogą być problemy z donośnością pocisków

Konto usunięte: Oj ja na portalu mam aż za dużo zdjęć! Boję się, że mógłbym przeciążyć serwery fotki w Nevadzie
Konto usunięte: Nie wiem skąd jesteś ale zasięg skuteczny to max 10m, więc mogą być problemy z donośnością pocisków