Czy ktoś miał z tym do czynienia?
lista tematów
Oszustwo ,, na Rosjankę'' strona 2 z 2
Pod kodeks karny z pewnością nie skoro sami mu wysyłają, ale pod skarbówkę już tak jeśli nie odprowadza podatku od dochodu.
Pewnie dużo, jak jest w stanie pobierać siano to czemu nie, zarabiać na zbokach to nie grzech. Z moralnego punktu widzenia nie widzę w tym nic złego.
Może stworzysz jakiś poradnik czy tutorial dla tych co chcą zarabiać w internecie ?
Pewnie dużo, jak jest w stanie pobierać siano to czemu nie, zarabiać na zbokach to nie grzech. Z moralnego punktu widzenia nie widzę w tym nic złego.
Może stworzysz jakiś poradnik czy tutorial dla tych co chcą zarabiać w internecie ?
Niestety poradnika podrywu nie jestem w stanie przebić, więc próżny mój trud :(
Tutaj najlepszy poradnik podrywu w internecie: https://youtu.be/dA3ZBq2ktLU
Uważajcie. Prawie zawsze kontakt rozpoczyna się od podania maila w wiadomości aby tam pisać i konto ich jest blokowane. Następnie wy wysyłacie wiadomość na maila. Piszą po polsku ale sobie tłumaczą. Po dłuższej korespondencji namawiają do spotkania i wyłudzają pieniądze na przelot samolotem po czym znikają. Policja nic nie zrobi.
leon28: Tomekk2019: Trzebq byc totalnym glabem zeby wyslac kase jakiejs typiarze
wiecej wiary w ludzi, jesli to legalnie zarobiona kasa, to nic nam do tego, jak ktos ja spozytkuje
A czy ja pisze ze ktos nie powinien jej wydawac na szlaufy czy ze trzeba byc glabem zeby to zrobic?
"Wiecej wiary w ludzi" lol. Witamy na ziemi.
Dobrowolnie przekazane pieniądze to nie kradzież ani wymuszenie, więc nie dziwię się, że policja nic w tym kierunku nie zrobi. :-) Gdy rodzą się w człowieku pewne uczucia, jest gotów zrobić dla drugiej osoby wiele, w tym przelać pewną sumę pieniędzy. :-)
Konto usunięte: pawciio: Policja nic nie zrobi.Dobrowolnie przekazane pieniądze to nie kradzież ani wymuszenie, więc nie dziwię się, że policja nic w tym kierunku nie zrobi. :-) Tomekk2019: Trzebq byc totalnym glabem zeby wyslac kase jakiejs typiarzeGdy rodzą się w człowieku pewne uczucia, jest gotów zrobić dla drugiej osoby wiele, w tym przelać pewną sumę pieniędzy. :-)
Ta. Uczucie frajerstwa uciskanego rozszerzonymi cialami jamistymi mentuli XD