Same modelki na tej fotce brak słów...
lista tematów
Modelki strona 4 z 5
Widzialem też fajne opisy kont np "faceci patrzą tylko na biust" a w jej zdjęciu profilowym wideo na których nagrała swoje cycki.
Konto usunięte: Większość, to takie raczej "gwiazdki" czy tam modelki. Człowiek pyta się o użytkowniczki portalu a tymczasem przenieśliśmy się w inne strony...
To nie jest pytanie, tylko stwierdzenie oświadczenie, wyrażenie zdania, przez "luki1990" Swoją drogą bezsensowne stwierdzenie.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Aganiok22: To nie jest pytanie, tylko stwierdzenie oświadczenie, wyrażenie zdania, przez "luki1990" Swoją drogą bezsensowne stwierdzenie.
Stwierdzenie, czy oświadczenie to i tak odnośnik był do tego tematu, bo zakompleksiony moderator wirtual z rzeczywistością pomieszał....Tak trochę wyrywasz z kontekstu i się czepiasz babo!
Konto usunięte: Aganiok22: To miłe że zauważyłeś że kobietą jestem....
Strasznie bolą mnie dzisiaj oczy ale jeszcze coś na nie widzę. Czasem jest ciężko to na pierwszy rzut oka dostrzec, stwierdzić płeć po postaci człowieka!
Tak też sobie pomyślałam, że to wszystko przez problemy z oczami.... wiek jednak robi swoje i nie oszczędza nikogo
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
To prawda. :-/Akurat tutaj kobiet bez makijażu na zdjęciu- ze świecą szukać.Co Ty na czarno malowałeś? :D
macieekk92: Widzialem też fajne opisy kont np "faceci patrzą tylko na biust" a w jej zdjęciu profilowym wideo na których nagrała swoje cycki.
Aganiok22: "Mało która" to generalizowanie. Jest wiele dziewczyn, kobiet które nie muszą się stylizować na gwiazdy, intelekt też potrafi błyszczeć. I to jest pocieszające
Konto usunięte: Balustradę na balkonie. Psycholog zalecił takie malowanie. Twierdzi, że przez takie malowanie przestanę widzieć świat w czarnych barwach a oczy znienawidzą ten kolor, to będzie to pierwszym krokiem do kolorów tęczowych.