Co tu się dzieje z tym portalem powinniście te małolaty o dowód prosić zanim założą tu profil tu nawet gowniary co mają po 25 to powinny nauczyć się szacunku i do pracy a nie szukacie utrzymana lalusie i tapeciary
lista tematów
Małolaty strona 1 z 2
Co takiego sie dzieje?Co ci do tego w jakim celu te 25letnie kobiety zakładają tu konto? nic, więc nie oceniaj. Dodatkowo, zwracam ci uwagę - nie ubliżaj, odsyłam do regulamiu.Może zapoznaj się z polskim prawem nim rzucisz jakąś propozycję, dodatkowo
Konto usunięte: nawet gowniary co mają po 25 to powinny nauczyć się szacunku i do pracy a nie szukacie utrzymana lalusie i tapeciary
Ubliżasz „gówniary” napisałeś. To samo można powiedzieć o facetach „szukają taniego sexu”
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Użyłeś słowa które powszechnie uznawane jest za obelżywe. :-)Dokładnie! Ostatnio dostałam w wiadomości prywatnej propozycję seksu od 67letniego faceta....
anfet4minka: Ubliżasz „gówniary” napisałeś. To samo można powiedzieć o facetach „szukają taniego sexu”
Jeden tutaj znalazł go za 15.99 PLN (za kebaba) także coś jest na rzeczy
Konto usunięte: Co tu się dzieje z tym portalem powinniście te małolaty o dowód prosić zanim założą tu profil tu nawet gowniary co mają po 25 to powinny nauczyć się szacunku i do pracy a nie szukacie utrzymana lalusie i tapeciary
Świata się nie zmieni, jest jaki jest trzeba się dostosować.
PS. Małolaty z Tic Tackiem zamiast mózgu i napaleni beta orbiterzy to jakieś 85% tego portalu, gdyby ich wyeliminować serwis miałby mniej użytkowników niż Nasza Klasa
Nie szukam tu sexu jeżeli komuś o to chodzi a że ktoś się da zrobić w konia to nie moja sprawa mi tu już proponowano wyślesz na konto mi na kebaba śmieszne to tyle z mojej strony