"Tylko teraz dla Ciebie, pełen dostęp do Klubu Gwiazd, przez godzinę za darmo."
kto chce?
wreszcie idealna pogoda +15 w porywach 20, oby tak sie utrzymało do mojego urlopu.
o co tu chodzi z tymi modami ? gdzie sie nie obejrze to wszedzie ich pełno, na czacie na forum, rozdawali gdzieś? gdzie mam stanać w kolejce?
gdzie jest MexRundi? powiedzcie mu , ze ma pozdro od Dagny.
a gdzie Magdalena, ta co ryje w samochodach.
ichabod nadal siedzi w lesie? podobno nie radzi sobie z kotami, rozmnożyły sie i opętały cały las.
lista tematów
Oddam..za free.
Każdy nowy użytkownik ma możliwość skorzystania z tego lub 2 dodatkowych możliwości.
Ja
Hmm do ginekologa.
Mln lata temu umarł.
Wiem że jest tu nadal i żyję, pisał tu nie dawno posty :)
HardStyle
Oby tak pozostało aż do jesieni. :D Podobno pod kapslem od piwa można zgarnąć wpisowe Pierwszy lepszy sklep, np ten: 24h. :DD Ogląda filmy, jak nic. :D nie znam typci. Ciężko jednoznacznie stwierdzić, w lesie zasięgu brak i nie ma jak zweryfikować xDNo co Ty, darmo dają i nie chcesz? ;o :D
Konto usunięte: o co tu chodzi z tymi modami ? gdzie sie nie obejrze to wszedzie ich pełno, na czacie na forum, rozdawali gdzieś?
Konto usunięte: ichabod nadal siedzi w lesie? podobno nie radzi sobie z kotami, rozmnożyły sie i opętały cały las.
Szaleństwo. :-D
Trochę tego nie kumam, rozdanie gwiazdki na np. miesiąc, osobom które jej nie mają to znikomy koszt, a za topotencjalna szansa, że przyzwyczajone do profitów przedłużą chociaż na miesiąc jest już spora. Strasznie żydzą z tymi promkami. :D
Tak 20-22 jest dla mnie idealnie, więc teraz trochę zbyt chłodno (~17 w Warszawie).
Konto usunięte: o co tu chodzi z tymi modami ? gdzie sie nie obejrze to wszedzie ich pełno, na czacie na forum, rozdawali gdzieś? gdzie mam stanać w kolejce?
Ja nic nie wiem. :-D
Na fejsbuczku, wstawia jakieś katłomeny z dziwnymi podpisami. :D
Ciekawe czy jeszcze jeździ Mazdą.
Konto usunięte: ichabod nadal siedzi w lesie? podobno nie radzi sobie z kotami, rozmnożyły sie i opętały cały las.
Jak coś to chętnie wezmę jednego kitku.
jakich?
sie umawia na daną godzinę i bez kolejki sie do pipkologa chodzi.
dobrze robi.
no ale co ja z tym zrobię, nawet zupy nie ugotuję.
przypomniałes mi dobry film" intestellar" podobno 2 częśc sie pojawiła, wiesz coś kiedy ma być?
Marty nie ma, yyy Marcina...wiadomoOd1410, wykopelita i gruppen, jak oni wróca to forum ożyje
co to katłomeny? (taka stara nowa w internetach)
ona chyba ma ją chyba z 10 lat
Konto usunięte: przypomniałes mi dobry film" intestellar" podobno 2 częśc sie pojawiła, wiesz coś kiedy ma być?
To raczej pojedynczy "strzał", wszystkie niedomówienia miały w założeniu zostać niedomówieniami do dowolnej interpretacji widza. Poza tym według mnie ten film wyeksploatował temat przewodni na którym oparto fabułę, tak samo jak w Incepcji.
Za to ma być "Czarownica 2" z Angeliną...
Konto usunięte: Oddam..za free. "Tylko teraz dla Ciebie, pełen dostęp do Klubu Gwiazd, przez godzinę za darmo."
Myślałem że Ptaksyda jest do przygarnięcia a tu jakiś Klub trzeba brać :(
Wolę jak jest 25+ a pot sam się wytapia. Nie trzeba nic robić żeby leciał.
Konto usunięte: gdzie jest MexRundi? powiedzcie mu , ze ma pozdro od Dagny.
a gdzie Magdalena, ta co ryje w samochodach.
ichabod nadal siedzi w lesie? podobno nie radzi sobie z kotami, rozmnożyły sie i opętały cały las.
Nie widziałem reszty tej wycieczki. Nie znam się. Nie mam czasu rozglądać. Zarobiony jestem.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Serioooooooooo myślałem że coś za freeeeee rozdają. a oni chytrze w zamian za reklamę.
No domyślam się Za duży kaliber bomby wybrałem i musiałem przeładować znaczy edytować.
Tak dokładnie wakacje. Niech się inni męczą. Chciałem być do wiosny. I tak długo wytrzymałem.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!