Cześć :)
Lato w pełni... Słońce praży... Wieje lekki wiaterek... Zaczyna się czas urlopów...
Jakie kierunki preferujecie na lato 2019?
Stawiacie na ojczyste strony, czy może wybywacie gdzieś dalej?
Idealne miejsce na spedzenie wakacyjnego urlopu - Waszym zdaniem?
Najgorsze miejsce na wakacyjny wypoczynek - Waszym zdaniem?
Jak wyobrazacie sobie wakacje na bezludnej wyspie?
lista tematów
Wakacyjne kierunki strona 2 z 2
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Na koncert se jadę. Sama. :-D
Dla mnie zostanie woodstockiem już foewa. :D
Konto usunięte: Nie ale ostatnio na demotywatorach opis czytałem pewnie fejkowy a może coś w tym prawdy było na temat tego co tam koleś widział tak czy inaczej nie moje klimaty raczej.
xD No zdecydowanie fejkowy, ale nie będę przekonywać, bo to nie ma sensu. Zresztą, ja podobnie jestem uprzedzona do np, parady równości, chociaż nigdy nie byłam. Choć to może niezbyt dobre porównanie, no ale chodzi o sam fakt oceniania po pogłoskach. :D
Konto usunięte: No jak to szło " w Dupie byłeś G widziałeś" więc coś w tym jest...Ale tak czy siak jeśli tam się wybierasz to obyś tylko dobrze się bawiła i cała sama i zdrowa wróciła XD
O, to miłe! :) Mimo tej tam drobnej złośliwości, którą widzę. :D Ale będzie spoko, to taki kilkudniowy piknik w miłym towarzystwie. Szczególnie, że ja nawet nie piję alkoholu, to w ogóle będzie grzecznie. :3
Rammstein. :P A bo nikt ze znajomych sie nie wybiera, a ja juz kilka razy odpuszczałam z różnych powodów. Teraz uznałam, że jadę tak czy siak. Przygoooodaaa. :-)
Dokładnie. :D A Ty bylas, wybierasz sie, planujesz się kiedyś wybrac? :-D