Chetna chetnie pozna
Chetna strona 3 z 4
Odezwal sie "bystrzak" ktory strasznie ma duzo do powiedzenia, a nawet mu sie kolejny raz nie chcialo przeczytac ZE ZROZUMIENIEM o co mi chodzi. Kolejny przyklad na to , jak to wygląda, gdy brakuje modów i bierze się na to stanowsko pierwszego chętnego
Ależ Szanowni Państwo! Prosze o spokój! :)
Generalnie to.. Łatwo komentować i oceniać sytuację osobom które nie były i nie pełnią funkcji moderatora.. Proszę się zgłosić na te stanowisko o ile kandydatura zostanie pozytywnie rozpatrzona i samemu sie przekonać, jestem pewna że wówczas tok myślenia ulegnie zmianie. ;)
Co kto lubi...ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. Po prostu nie pozwole sobie , zeby ktos sie do mnie przypieprzal zawsze jak sie nudzi. A to , ze reszta nic nie robi z faktem , ze sa modziki na ktore ciagle sa skargi ( to slowa ADMINKI) to juz mówi sami przez się
Doświadczenie pokazuje że nie wszystkie zgłoszenia są zasadne. Na 112 tez ludzie dzwonią zapytać która godzina albo jaki jest numer na taxi. Albo lament że ktoś ma dwa konta na Fotce. Zupełnie bezpodstawny.
Dokładnie tak. Co innego zachcianki użytkowników a co innego rozwiązywanie spraw. Mnie się nie zdarzyło żeby jakiś Fotka Przyjaciel albo moderator z Forum nie odpisał na zgłoszenie :)
Zacznij od siebie wymagać tak jak ja wymagam od stałego użytkownika znajomości regulaminu.
.
Wez sobie człowieku znajdz wkoncu ciekawe zajęcie i przestan sie przypierniczac do kazdego kto Ci podpadł niepochlebną decyzją. Od tej pory zamierzam Cię ignorowac , bo szkoda mi czasu na uzeranie sie z kims, kto reprezentuja sobą coś takiego. Tyle w temacie.
Idealnie jest gdy znudzone mężatki przestają obrabiać tyłki innym po forach :)
Moge ale nie muszę słuchac Twojego tonu rozkazujacego. EX moderator nie pomija jakos kwestii ktore powinien i wrecz wpieprzal sie nieraz w moje zycie prywatne. Owad - jestes modem w koncu - zachowaj sie jak trzeba
Bo mnie zbanujesz ?? Ojjj..
Jedni moga sypac tekstami o "znudnonych mezatkach" a inni nie mogą wypowiedziec swojego zdania ?? Badzże sprawiedliwy wkoncu jak na moda przystało a nie stronniczy
Komentowanie że ktoś jest mężatką nie jest ingerowaniem w niczyje życie. Jeszcze kilka wulgaryzmów a bana dostaniesz kolejnego.
Tak na prawde mam lęk do otwartych przestrzeni. Leciałem samolotem i byłem na wysokości = zwyżce (to nie dla mnie). Po prostu lubię samoloty ;)
Bana ??? 😨 o moj boze..tylko ze niestety juz nie od Ciebie 😂. Tylko poczytaj POPRZEDNIE TEKSTY DYKTATORA !!! te od roku wstecz na moj temat , i wtedy sie wypowiadaj