Chetna chetnie pozna
lista tematów
Chetna strona 2 z 4
Konto usunięte: Hmmm napisałem, że autorka chętna pewnie na dużego kebsa i dostałem bana.
Czyżby regulamin forum podążał za poprawnością polityczną i o grubasach można pisać tylko w superlatywach albo wcale pod groźbą wykluczenia?
To narusza moje konstytucyjne prawo do swobody poglądów oraz wypowiedzi.
Zaraz zawiadomię P. Bodnara, że mnie prześladują.
I pożyczę od Bolesława koszulkę plemienia OTUA.
Tu czesc adminów kieruje się swoimi "widzimisiami". Warto to zgaszać wyzej , bo czesto przyznają rację. Brakuje adminów niestety i stąd takie jaja
Konto usunięte: Tu czesc adminów kieruje się swoimi "widzimisiami". Warto to zgaszać wyzej , bo czesto przyznają rację. Brakuje adminów niestety i stąd takie jaja
Administrator - Osoby wskazane przez podmiot zarządzający Serwisem, Fotka Team (FT) - Osoby zarządzające i prowadzące Serwis. Nazwa loginu tych osób oznaczona jest niebieskim logo Fotka (w profilu).
Moderator - pełni funkcję stróża porządkowego, dba o porządek i ład w serwisie oraz o przestrzeganie zasad.
Moderator Globalny (MG) - dba o kontakt Moderatorów z Fotka Team'em, przyjmuje skargi dotyczące Moderatorów oraz zażalenia dotyczące blokad czasowych w poszczególnych działach serwisu. MG posiada status FP.
Fotka Przyjaciel (FP) - Użytkownik pomagający innym Użytkownikom lepiej poznać serwis Fotka, dbający o jakość i wiarygodność dodawanych zdjęć, filmów, opisów i komentarzy. Wybrani Fotka Przyjaciele pełnią funkcję Moderatora Globalnego w dziale, w którym najczęściej się udzielają. Nazwa loginu tych Użytkowników oznaczona jest szarym logo Fotka (w profilu).
Niezaleznie od ilosci , widac gołym okiem , że nie daja rady wszystkiego ogarniać jak trzeba. Niestety...
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Gdyby jeszcze to zgłaszanie przynosiło jakies efekty...A moze tak nie jest? Nie przesadzaj.. ;)
Staram sie nie przesadzac ...😉
Są modziki , ktore dają z siebie chyba więcej niz powinni , a sa i tacy ktorzy kierują sie swoimi "prawami". Podobnie z adminami. Mozna im cos zglaszac. U jednego mozna cos wskórac, u drugiego zero jakiejkolwiek rekacji .
Konto usunięte: Staram sie nie przesadzac ...😉
Są modziki , ktore dają z siebie chyba więcej niz powinni , a sa i tacy ktorzy kierują sie swoimi "prawami". Podobnie z adminami. Mozna im cos zglaszac. U jednego mozna cos wskórac, u drugiego zero jakiejkolwiek rekacji .
www.fotka.com/przyjaciele :)