lista tematów
Ocena Modek strona 4 z 6
Nie ma to jak cisnac po wyglądzie, nie pokazujac swojej twarzy, typowy kozak w necie. ublizyc komus w sposob wulgarny potrafi byle glupiec, ale w inteligentny to juz za wysokie progi dla takich delikwentow.
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Ciekawa jestem tego "innego" ( dlaczego mu się az tak maskować 😜) Czyzby na priv dał upust otaczajacej go mądrosci ?Nie ma to jak cisnac po wyglądzie, nie pokazujac swojej twarzy, typowy kozak w necie. ublizyc komus w sposob wulgarny potrafi byle glupiec, ale w inteligentny to juz za wysokie progi dla takich delikwentow.
Fejk ?
Znowu jakiś konkurs ? czy co hm nie kumam i niech ktoś rozwinie treść myśli osoby która ma na myśli i założyła ten temat
To czy nie można określić tego pełną nazwą a nie robić zgadu zgalula , hmm nie lubię się domyślać i jeśli osoba która zamieściła temat i zrobiła to z premedytacją to niech bierze pod uwagę że tacy jak ja czyli klasa wyższa nie udzieli odpowiedzi ponieważ treść jest nie poprawnie ułożona i niech zaczerpnie korepetycji
Jacek1982r: To czy nie można określić tego pełną nazwą a nie robić zgadu zgalula , hmm nie lubię się domyślać i jeśli osoba która zamieściła temat i zrobiła to z premedytacją to niech bierze pod uwagę że tacy jak ja czyli klasa wyższa nie udzieli odpowiedzi ponieważ treść jest nie poprawnie ułożona i niech zaczerpnie korepetycji
Nie dziwi Cię, ze osoby przed Tobą zrozumiały..? 😜
Zawsze kiedy mowa o moderacji na fotka.com na myśl przychodzi: https://youtu.be/puJY9plvMDI?t=3835 :)