lista tematów
Wakacje :) strona 1 z 4
Jak w tym roku spedzacie urlop /wakacje? ;) Ja wlansie swój kończę, wybralam sie na Wyspy Kanaryjskiena Gran Canarie! ✈️ Słońce, ocean, plaża palmy.. Jak najbardziej moje klimaty! ✌️ Pomijając fakt ze wyglądam jak spalona skawrka ale bylo warto 😁. 😂 z Czego jestem najbardziej zadowolona? Z tego ze poznalam tu wielu sympatycznych ludzi z różnych Narodowości tych małych i tych dużych 🇦🇩 🇦🇽 🇦🇺 🇧🇪 🇦🇷👳♂️👲🧕👷♀️👨💻👨🌾🧔🧒👴 Z tego ze pogoda dopisala bardzo mimo ze tutaj w ciagu roku pada tylko 22 dni ale na szczęście te dni mnie nie spotkały i z tego ze mogłam je spędzić w swoim bliskim towarzystwie!, Także urlop zaliczam do udanych a Wy? Chwalcie sie! ✌️
Oam - widoki mega. U nas mąz ma urlop w lipcu, a syn w sierpniu 😡. Jedynie jakis 2-3 dni wypadzik. I z kasą w tym roku srednio bo wymieniamy rynny, przerabiamy centralne i na 18ke syna odlozylismy.
Konto usunięte: Oam - widoki mega. U nas mąz ma urlop w lipcu, a syn w sierpniu 😡. Jedynie jakis 2-3 dni wypadzik. I z kasą w tym roku srednio bo wymieniamy rynny, przerabiamy centralne i na 18ke syna odlozylismy.
A gdzie planujesz wybrać sie z rodzinką?
Tzn.centalne to takie przerobki. Wymienilismy piec i chcemy zeby bojler tez z pieca byl ogrzewany. Syn chcial do Czech. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Znajac nas, to pewnie jakis spontan, jak przedostatnio - 3 dni matizem po Chorwacji 😂
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Tzn.centalne to takie przerobki. Wymienilismy piec i chcemy zeby bojler tez z pieca byl ogrzewany. Syn chcial do Czech. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Znajac nas, to pewnie jakis spontan, jak przedostatnio - 3 dni matizem po Chorwacji 😂fajny spontan! Na nastepny jade z wami hahah :D
Miejsca mamy 2 wole w aucie, więc żaden problem 😁