Słyszeliście/widzieliście ? Ja obejrzałam filmik i wciąż nie mogę dojsć do siebie i zrozumiec jakim trzeba być zwyrodnialcem.
Facet przejachał psa busem strona 1 z 3
Nawet nie miałem odwagi tego oglądnąć. Ten bydlak powinien nieźle za to beknąć. Skąd w ludziach tyle okrucieństwa? Nie pierwszy przypadek, nie ostatni.
Znam człowieka, mój sąsiad, kolega. Niby w porządku do ludzi, ale ze zwierzakami jak z rzeczami. Od dzieciaka się znęcał, jak cała jego rodzina, tam to chyba była normalność? Teraz raczej już wyhamował, po włóczeniu się po sądach i karach. Byli tam nawet od ochrony praw zwierzaków. Swego czasu nawet mu natłukłem, on nawet nie skumał za co, akurat wtedy dopadł jakąś jaszczurkę, a ja miałem zły dzień.
Ja "z glupa" obejrzałam ten filmik , nawet nie widzac to tam bedzie - ktos mi przeslal na fejsa. I ciągle mam przed oczami ten "płacz" psa i oczy błagające o litosc 😭😭😭😭. Nawet najwyzsza kara to guzik w porownaniu z cierpieniem tego zwierzecia. Mamy 3 zwierzaki i to sa niezwykle kochane stworzenia. Sa bezinteresowne, kochają całym soba za nic...nie znają fałszu, zawisci ...jak mozna w tak bestialski sposob skrzywdzic bezbronną istotę, ktora tak samo cierpi i czuja jak ludzie , a nie mize sie obronic. Nie mam na to słow😞
Pies byl najprawdopodobniej juz wczesniej potrącony przez inny pojazd
To mógł się zatrzymać i sprawdzić czy piesio żyje i wziąć go do najbliższego Miasta/Wsi i spytać się mieszkańców gdzie jest najbliższy weterynarz. Jeżeli by stwierdził że piesio jest martwy to mógł sobie go wtedy przejechać ale to by też było brutalne.
Ewka mówisz ze był najprawdopodobniej wcześniej potrącony hmm. Jeżeli tak to mogło być tak że on go wcześniej potrącił, zawrócił sobie autem załóżmy na 100 metrów i chciał dokończyć swoje dzieło nagrywając końcówkę śmierci piesia.
Mozliwe , ze chcial "uwienczyc dzielo" i pochwalic sie efektem. I tu jego wlasna glupota go zgubiła na całe szczęscie. 👍