Nie możecie czegoś, zrobić to jest Fotka Poznawaj ludzi a nie jakas Upijalnia i reklamowanie piw,Win,Wódki
co sądzicie o tym?
lista tematów
Alkocholizm na Fotka strona 2 z 3
Kiedyś każdy miał, teraz wątpie by tak było, szczególnie, że ja jej nie mam więc już "każdy" tu nie pasuje. :) Wcale, że nie
Cóż poradzić na to, że niektórzy lubią chwalić sie swoimi jak mniemam ulubionymi trunkami.
Cóż poradzić na to, że niektórzy lubią chwalić sie swoimi jak mniemam ulubionymi trunkami.
Autor zalożył temat i przestał się odzywać, a ja nie do konca rozumiem co mial na myśli. "Alkoholizm na fotce" Tzn.zrobił jakąs ankietę ilu tu jest alkoholików ? Reklamy róznego rodzaju alkoholu są praktycznie wszędzie , więc ..?
Konto usunięte: Aro34: Owszem ale nie można nikomu zabronić napić się jakiegoś Trunku wyskokowego chyba ze jest Niepełnoletni/a
Własnie ,ostatnio była taka sytłacia co Mama piła przy 7 letniej dziewczynce,Mysle ze Góra
powinna szybciej zadziałac
Ale co to ma do rzeczy ?? Owa mama zapewne byla dorosla i ma swoj rozum..To ze robi zle , to niestety Ty juz na to nie masz wplywu. Wiele osob pije przy dzieciach (czego ja jestem przecieniczką). Wystarczy komunua, chrzcziny- niby jest to uroczystosc dziecka a alkohol sie leje litrami