Coraz więcej celulitu i grubaski nie ma na kim oka zawiesić byłem w Hiszpanii naprawdę same piękności co z jedna mogłem się pobrać
Polki coraz brzydsze strona 1 z 2
Powierzchowność, pusta próżna powierzchowność.
Gdy zwracasz uwagę na ciało to doceń to, że człowiek jest zdrowy, a przez to nie cierpi. Gimnastyka rozwija i daje masę radość, a gdy łączy ludzi i sprawia radość to już jest SUPER, nie wspomnę o rywalizacji bo jest przejawem ambicji. Mimo wszystko piękne ciało lepiej tuszować, by czuć się swobodnie, by ktoś docenił Twoje inne zalety, jak np dobroć, uśmiech i przyjazne nastawienie. Jak ktoś, sobie chodzi roznegliżowany to można sobie śmieszkować z takiego stroju. Ostatnio czytałem co należy ubrać aby zjeść jakieś tam ośmiorczniczki i autor się zastanawia czy gość jego ubrał się stosownie do posiłku. Parodia! To już doszło do tego, że mam sie ubierać do kotleta schabowego. Ubierz się czysto, schludnie z szacunkiem do drugiej osoby ale też nie ograniczaj swojej swobody. Bo sztuczność mega bije po oczach i jest krępująca.
Jakie są tam kobiety? Takie jak w Polsce. Jacy są mężczyźni? Tacy jak w Polsce.
Fajnie wrócić do wiersza Słowackiego "Smutno mi Boże!" w zestawieniu z tym co widzieli na obczyźnie Mickiewicz i Słowacki.
Ja mieszkam za granicą i wracając do Polski urlopu mi brakuje na spoglądanie za naszymi kobietami.. Są najlepsze forever :dd <3
Pewnie z racji bariery językowej i niepełnosprawności serca - czyt. braku miłości. Pytanie tylko, której ze stron? I kto się bawi czyim uczuciem?
Złą kobietę nie skrzywdzę, ponieważ wyrządzę krzywdę głównie swojemu sercu, ból zadany wybaczę. Dobrą kobietę uszanuje i będę wiedział, że jestem jej niegodzien lub będę bał się ją skrzywdzić. Niewinność (u mężczyzny i kobiety) jest piękna i krucha , potrzeba wiele rozwagi i miłość by jej nie zburzyć.. Mężczyzna powinien bronić niewinność kobiety, a nie ją brukać, sam chroniąc własną.
szczerze mówiąc to tez byłem za granicą i bylem zadowolony jak wracalem Do Polski bo widzialm w końcu Piękność a nie wiecznie bombowe dziewczyny i sie ciesze ze juz nie musze patrzeć na to ale rozumiem musisz wiecznie patrzeć na to i nie widzisz Prawdziwego Piękna