Beznadzieja
lista tematów
Żal.tej Fotki ha strona 3 z 4
Fotka to porazka banuje sie za byle co normalnych ludzi za pisanie prawdy czy wyrazania swojego zdania. Za to skapo ubrane panie z penisem sa ok.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Mogę podrzucić adres tego clubu nocnego
Tak to teraz się nazywa Zakład Psychiatryczny XD Ale na rurce nie było terapii grupowych ?
Nie no żart lepiej nie drażnić Cię bo cała kurację szlak jasny trafi a szkoda by było XD
Nie draznij bo pojdzie i nie bedzie tak wesolo :D
Konto usunięte: BekaZciebieModzie: Nie draznij bo pojdzie i nie bedzie tak wesolo :D
No no ale i tak jak by znowu się tam wybierała do tego przybytku rozkoszy to mogła by nas zabrać ze sobą XD Nie pogardził bym takimi przeżyciami paraniekoniecznienormalnymi
Przyznam ze stronie od eskapad w takie miejsca takze moja obecnosc w waszej podrozy bedzie niezauwazalna xd
Konto usunięte: Ale na rurce nie było terapii grupowych ?
Nie no żart lepiej nie drażnić Cię bo cała kurację szlak jasny trafi a szkoda by było XD
Tylko raz w tygodniu na rurce. Taki dzień odpoczynku i powrotu do realności.
Nie chcę tam wracać, te białe ściany źle wspominam.
Gradosław, Ciebie mam pierwszego na liście.
BekaZciebieModzie: Przyznam ze stronie od eskapad w takie miejsca takze moja obecnosc w waszej podrozy bedzie niezauwazalna xd
Tobie beczułka też by się przydało. Tyle nowych znajomości i doznań.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: GRADEK83: Ale na rurce nie było terapii grupowych ?
Tylko raz w tygodniu na rurce. Taki dzień odpoczynku i powrotu do realności.
Nie chcę tam wracać, te białe ściany źle wspominam. GRADEK83: przybytku rozkoszy to mogła by nas zabrać ze sobą XD
Gradosław, Ciebie mam pierwszego na liście. BekaZciebieModzie: Przyznam ze stronie od eskapad w takie miejsca takze moja obecnosc w waszej podrozy bedzie niezauwazalna xd
Tobie beczułka też by się przydało. Tyle nowych znajomości i doznań.
Mowisz ze wprowadzisz w temat. To mile jak na Ciebie XD