Zmeczona codziennością ..
- Bym chciała żeby móc cofnąć czas ..Od ponad roku czasu moje życie się zmieniło całkowicie .. :( .
Witaj ;-)
Każdego czasem przytłacza nadmiar czy też brak obowiązków, ich powtarzalność.
Poprawa humoru? Hmmm, nie znam Cię w sumie. Może tak: zrób to, co sprawia Ci przyjemność, posłuchaj ulubionej muzyki, poczytaj dowcipy (również umieszczane na tym dziale).
Jesteś młodziutka, ładna, masz śliczne włosy :D.
Nie warto się zadręczać, poważnie piszę. Co było, a nie jest nie pisze się w rejestr.
Patrz na przykre, jak i miłe wydarzenia jako na doświadczenie, Twoją dodatkową siłę :P.
Masz ciekawy nick, może nim się zasugeruj i maluj swoje życie takim uśmiechem, jaki widnieje na avku.
Jeszcze wiele przed Tobą .
Sądzę, że stare sposoby jak muzyka i lody są najlepsze na poprawę humoru... do tego proponuje jakieś filmy, ale o dziwo nie komedie. Na poprawę humoru niech posłużą dramaty z domieszką magii i fantastyki... filmy animowane Disneya też dobrze się sprawdzają. Ogólnie wszystko co pozwala nam zapomnieć o codzienności i zagłębić się w magiczne, inne światy, w których nasze problemy i smutki nie istnieją. Na zakończenie niech dojdzie autorefleksja na temat własnego Ja, marzeń i sensu istnienia.
Jesteś w Piekle? Plus jest taki, źe gorzej być nie może. Zaśpiewaj Szatanowi wesołą melodię ...więc chodź pomaluj mój świat...ja osobiście wolę Święty, Święty.
Mi osobiście pomaga znalezienie chwili dla siebie,spotkanie z przyjaciółmi po to by sie wygadać lub wypłakać.
Choć czasem to trudne trzeba żyć dalej, Uśmiechnij sie, napisało Ci w temacie kilka życzliwych osób, znaczy że nawet obcym ludziom nie jest obojętny Twój los, a na pewno przyjaciele i rodzina tęskną za Twoim towarzystwem. Zapomnij o tym co było, żyj tym co jest, walcz o to co będzie a wszystko się poukłada :)
Pozdrawiam.