agoosiaaa
agoosiaaa
  7 maja 2013 (pierwszy post)
Hej ho :)

1.
Moja zona odezwala sie do mnie: ''Te notki, ktore zostawiasz mi wszedzie o tym, jaka jestem gruba sa naprawde niesmaczne.''
''To moze powinnas przestac je jesc, a zaczac czytac'' - odpowiedzialem.

2.
Spytalem papieza co sadzi o ludziach jak Jeremy Kyle - wykorzystujacych tych, w gorszej sytuacji, niekoniecznie myslacych, nieedukowanych.
''Amatorzy'' - odpowiedzial papiez.

C&H

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdrawiam, Ag :)
Jakob
Reputacja: -42 | BluzgometrTM: 22
Jakob
  7 maja 2013

zabawne jak dżuma

raugi
Reputacja: 17 | BluzgometrTM: 17
raugi
  11 maja 2013

nie podoba mi się :) wszystkie obrazki po angielsku, i nic nie kumam :) tylko nie pisz że mam uczyć się angielskiego, to wtedy zakumam, bo urodziłem się polakiem i mówię, czytam i piszę po polsku a języka angielskiego to się nauczę jak będę miał zamiar wyjechać za granice np. w celach zarobkowych tj. do pracy :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 maja 2013
raugi
raugi: tylko nie pisz że mam uczyć się angielskiego, to wtedy zakumam, bo urodziłem się polakiem i mówię, czytam i piszę po polsku a języka angielskiego to się nauczę jak będę miał zamiar wyjechać za granice np. w celach zarobkowych tj. do pracy :)

nie mialam zamiaru, przeciez angielski nie jest obowiazkowym jezykiem w polsce i rozumiem ze ktos moze nie znac :)
nie tlumacze z przyzwyczajenia, no ale nastepnym razem postaram sie to zmienic, a przynajmniej obrazki, ktore sie da logicznie na polski przetlumaczyc :)
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  12 maja 2013

popłakałam się po pierwszym :D

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 maja 2013
Gejszalicious
Gejszalicious: popłakałam się po pierwszym :D

:piwo:
Ajra
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 2
Ajra
  15 maja 2013

Dobre :-)

spread my wings and fly hold my head up high
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 maja 2013
Ajra
Ajra: Dobre :-)

:piwo: XD
GRADEK83
GRADEK83
  18 maja 2013

Udam że znam angielski i że się uśmiałem :ziober2: :P

Earth
Earth
  18 maja 2013

Fajny temat. Pierwszy i ostatni obrazek :ziober2:
:piwo:

HerMorningElegance
HerMorningElegance
  28 maja 2013

sometimes shitting blood too.
so true.

Jakubovska
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 111
Jakubovska
  28 maja 2013

trzeba było się uczyc angielskiego jak był na to czas :>

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.