Ostatni temat zalozylam juz z 10 dni temu, wiec lecimy z nowym.
Dzolki:
1.
Jestem w 100% przeciwko legalizacji malzenstw homoseksualnych.
Glownie dlatego, ze moj chlopak na pewno bedzie chcial wielki slub a mnie nie stac.
2.
Kobieta w posredniaku powiedziala do mnie: ''Zawsze sie spozniasz, wymijasz wszystkich w kolejce i wiecznie jestes niemily dla ludzi.''
''I co z tego?'' - odpowiedzialem.
''Myslales moze zeby zostac kierowca autobusu?''
3.
Odprowadzalem dziewczyne przez park po randce, na ktora wydalem fortune.
''Czy jak dojdziemy do Twojego domu, zaprosisz mnie do siebie na kawe?'' - zapytalem.
''Nie'' - odpowiedziala - ''Mam nadzieje ze nie myslales, ze wydajac tyle na kolacje kupisz i seks''
''Taki byl plan A'' - odpowiedzialem, rozgladajac sie - ''Ale jak Ci sie on nie podoba to plan B nie spodoba Ci sie nawet bardziej.''
4.
Jezeli kobiety nie mialyby byc puszczalskie, to Eva nie ruchnelaby pierwszego goscia, ktorego spotkala.
5.
Nie mowie ze moja zona jest gruba swinia, ale musialem polozyc wszystkie paczki z ciastkami itp w miejscu, do ktorego nie jest w stanie dosiegnac.
Na podlodze.
6.
Po udanej randce ja i ta dziewczyna wbilismy o mnie na chate sie bzykac.
''Musisz byc bardzo cicho'' - powiedzialem, otwierajac drzwi do sypialni - ''Moi rodzice spia''
''Widze'' - odpowiedziala - ''Nie masz wlasnego lozka?''
7.
Moja wymarzona robota jako kierowca ciezarowek w Australii okazala sie moim najwiekszym koszmarem po tym, jak ciezarowka ktora prowadzilem zepsula sie setki mil od cywilizacji, na jakims zadupiu.
Po trzech dniach skonczyla mi sie woda i zaczalem pic moj wlasny mocz. Po kolejnych trzech dniach moj mocz nie nadawal sie juz do dalszego recyklingu, wiec musialem zaakceptowac nieuniknione.
Wiec otworzylem pare Foster's-ow, ktore mialem dostarczyc.
8.
Jakis gosciu zapukal dzis rano w moe drzwi.
''Mam paczke dla Pana sasiada'' - powiedzial
''No to zapukales w zle drzwi'' - odpowiedzialem, zamykajac je mu przed nosem.
9.
Musialem dzisiaj zadzwonic po tlumacza w mojej pracy w Benefits Office.
Ktos przyszedl i mowil po angielsku.
10.
Uwielbiam, kiedy zona mi obciaga.
Albo gdy je, myje zeby, cokolwiek, co przeszkadza jej w mowieniu.
Pozdro, Ag :)