Może z krzeseł nie pospadacie ale mam nadzieję, że milisekunda uśmiechu się wkradnie:)
* Syn do ojca:
Tato, przyszedł pan i prosi o datki na budowę basenu. - To daj mu szklankę wody.
* W Czelabińsku jak czarny kot przebiegnie drogę, to miał szczęście, że go nikt nie rozjechał...
*Gościu dzwoni do operatora sieci komórkowej i mówi:
- Poproszę z naczelnikiem poczty głosowej!!
*Mosiek złapał złotą rybkę:
- Jesteś Żydem? - Tak
- To już mnie lepiej zjedz.
*Dlaczego nie wstajesz? - pyta Jasia w autobusie starsza pani i spogląda na niego karcąco.
Już ja dobrze panią znam. Ja wstanę, a pani zajmie mi miejsce.
*Gdy u dziewczyny obrączka na palcu - jest zamężna.
Gdy u dziewczyny mocny makijaż - to nic nie znaczy. Gdy u dziewczyny i obrączka i mocny makijaż - jest zamężna, ale to nic nie znaczy.
*Siedzi dziadek na bujanym fotelu, pali fajeczkę, nagle ktoś puka do drzwi.
- Kto tam ??? - Jean Claude Van Damme...
Dziadek na to - Nie znam! Wszyscy czterej wypier..lać!!!
*Jak odróżnić oryginalnego Rolexa od podróbki?
W trakcie kupowania należy pier***lnąć "Rolexem" z całej siły o podłogę - jeśli zegarek jest prawdziwy, sprzedawca umrze na zawał serca.
*Wiadomości w skrócie : pogoda - upał; polityka - gnój; kultura - nuda; sport - wstyd....
*formularz:
Imię: Maria
Nazwisko: Kowalska
Urodzona: tak
*Arek K: jak nie mam karty graficznej to nie moge grac w csa co nie
Daviv: no nie mozesz
Arek K: a co sie stanie jak bede gral?
*Czym się różni mąż od narzeczonego?
- Zamiast kwiatów kupuje warzywa.
*Zebranie.
- Ktoś z państwa chciałby coś dodać? - Tak, ja bym chciał coś dodać.
- Słucham? - Dwanaście plus siedem, dziękuję.
*Mały,biały niedźwiadek dryfował na krze lodowej. I pewnie umarłby biedaczek z pragnienia i głodu gdyby przepływający statek nie wkręcił go w śrubę...
*Rozmawiają dwa karpie:
- Wierzysz w życie po Bożym Narodzeniu?
Świnia staje naprzeciw gniazdka i gada:
Ty, koleś, za co cię tak ku**a, całego zamurowali?
* Mamo... kup mi małpkę. Proszę!
- A czym Ty ją będziesz karmił synku? - Kup mi taką z Zoo, ich nie wolno karmić.
*Menel prosi kobietę:
- Da mi pani złotówkę? - Tak , ale musi mi pan przysiąc , że jej nie wyda na alkohol.
- Nie k**wa! Dom sobię kupię!
*Wyjeżdża mąż w delegację.
- A nie będziesz mnie na tej delegacji zdradzał? - Kochana, ja jestem menadżerem, a nie jasnowidzem.
*W aptece:
- Poproszę trzydzieści paczek prezerwatyw. - Dać panu torebkę?
- E, nie trzeba, ładna jest!
*Słyszeliście o anorektyczce, która była tak chuda, że jak stanęła na grabie to... jej nie trafiły...
lista tematów
|temeT
Konto usunięte: *Siedzi dziadek na bujanym fotelu, pali fajeczkę, nagle ktoś puka do drzwi.
Dobry!
Konto usunięte: *Wiadomości w skrócie : pogoda - upał; polityka - gnój; kultura - nuda; sport - wstyd....
True story.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: *Dlaczego nie wstajesz? - pyta Jasia w autobusie starsza pani i spogląda na niego karcąco.
Konto usunięte: *Arek K: jak nie mam karty graficznej to nie moge grac w csa co nie
Daviv: no nie mozesz
Arek K: a co sie stanie jak bede gral?
Konto usunięte: *Rozmawiają dwa karpie:
- Wierzysz w życie po Bożym Narodzeniu?
Świnia staje naprzeciw gniazdka i gada:
Ty, koleś, za co cię tak ku**a, całego zamurowali?
Konto usunięte: *Menel prosi kobietę:
- Da mi pani złotówkę? - Tak , ale musi mi pan przysiąc , że jej nie wyda na alkohol.
DOBRY TEMAT!
Konto usunięte: *Siedzi dziadek na bujanym fotelu, pali fajeczkę, nagle ktoś puka do drzwi.
Konto usunięte: *Dlaczego nie wstajesz? - pyta Jasia w autobusie starsza pani i spogląda na niego karcąco.
Konto usunięte: *Zebranie.
- Ktoś z państwa chciałby coś dodać? - Tak, ja bym chciał coś dodać.
- Słucham? - Dwanaście plus siedem, dziękuję.
Dobry temat
Konto usunięte: *Mały,biały niedźwiadek dryfował na krze lodowej. I pewnie umarłby biedaczek z pragnienia i głodu gdyby przepływający statek nie wkręcił go w śrubę...
ten dowcip zawsze mnie rozbawi
Konto usunięte: *Menel prosi kobietę:
dobry :)