1. W jednostce wojskowej dowiedzieli się że ma ich odwiedzić Matka Boska. W jednostce panika, generalne sprzątanie, malowanie ścian. Następnego dnia dzwoni telefon z dyżurki "jest szeregowy Bosek - matka do niego przyjechała" 2.idzie sobie orzeł po łące i spotyka zajączka całego we krwi. Co ci się stało pyta - smoczyca użyła mnie jako tampona.. Sytuacja powtarza się następnego dnia.. Orzeł radzi żeby powiedział że coś innego jest lepsze od tamponu.. Trzeciego dnia zajączek spotyka orła całego we krwii.. Gdzie idziesz ? Pyta zajączek.. Aa szukam tego skur****yna co powiedział smoczycy że podpaski ze skrzydełkami są lepsze od tamponu.. 3. Trzech mężów rozmawiają o swoich żonach.. Pierwszy mówi: moja to jest podobna do mairlyn moonroe.. Drugi: moja to do britney spears. A trzech na to: a moja to do matki boskiej.. Co ty mówisz ? Dziwią się koledzy.. Poszli sprawdzić .. U pierwszego istna mairlyn moonroe, u drugiego wypisz wymaluj britney spears.. Idą do trzeciego, patrzą-- o matko boska..
lista tematów