Śmiech i seks przedłużają życie!
Zajmujcie się seksem - pośmiejecie się na emeryturze.
1.
- Panie doktorze, czy to prawda, że stawia pan diagnozę na podstawie tytułu ulubionej książki pacjenta?
- Tak.
- Moja ulubiona to "Jak żyć?" D. Tuska.
- OK. Od jak dawna panu nie staje?
==
2.
Kompas ze strzałeczką w kształcie fallusa nie pokazuje północy. Pokazuje chuj wie gdzie.
==
3.
Dwa najlepsze gatunki piwa na świecie.
Zimne oraz darmowe.
==
4.
Szkolne kółko historyczne z Sieradza tak udanie zrekonstruowało życie w XV wieku, że 82 osoby umarły od dżumy.
==
5.
Rekord Guinnessa w długości snu pobił Patryk Wycielak z Gimnazjum w Leżajsku.
W trakcie lekcji historii usnął w XIV wieku, a obudził się w XVII.
==
6.
- dlaczego kobiety nie są mistrzyniami surfingu?
- bo w kuchni są tylko mikrofale
==
7.
Wchodząc do baru zobaczyłem siedzącą w rogu płaczącą murzyneczkę. Chcąc wykorzystać okazję podszedłem.
- Cześć. Mówisz po polsku?
- Tak.
- To wypierdalaj, chciałbym tu usiąść.
==
8.
- Spróbuj tego!
- Fuu...błeee... smakuje jak gówno! Co to jest??!!
- Gówno...
==
9.
Whitney Houston utopiła się w wannie bo usypała sobie ścieżkę na wodzie i chciała ją wciągnąć.
==
10.
Widzisz krew podczas szczotkowania zębów? Odejdź od okna, spakuj swoją szczoteczkę i wypi*rdalaj z tego Afganistanu.
na koniec dziewczyny nie szukajcie dziś swojego ideału
- zostaję w domu
Piona!
lista tematów
Jak żyć ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
To, że śmiech to wiedziałam, ale że sex to nie ;) Człowiek jednak całe życie się uczy.
Chyba skorzystam z Twojej propozycji;)
To i tak mnie najbardziej rozwaliło
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
dzięki koleś z Rosji też wymiękł :D
http://www.youtube.com/watch?v=I9xlr-_Pt2U&feature=player_embedded