Nie było mnio tu łohohhohohoh jakieś kilko lot więc nie marudziać i nie gdorać
''Polski fotograf skompromitował Brytyjczyków''. Zobacz, jak się bawi walijska młodzież
Dailymail doniósł dzisiaj o niepokojących zdjęciach autorstwa polskiego fotografa Macieja Dakowicza, które ujawniają żenujące sceny z życia walijskiej młodzieży. Autora artykułu najbardziej przeraża fakt, że imprezowe fotki Dakowicza robią międzynarodową karierę - zdjęcia zrobiły bowiem furorę na Międzynarodowym Festiwalu Fotografii Dziennikarskiej we Francji. Bohaterów zdjęć wcale to jednak nie cieszy. Materiały w naszej galerii pochodzą z wystawy "Cardiff nocą" w galerii Telimena.
Mam cię
Tylko nie zastrzyk !
Przygotowani do imprezki :)
Nie ma jak to szybki remoncik :)
ognia :)
Otwieraj gębę dawaj ku.... moją mysz !
A dla marudzących
lista tematów
Taki zastrzyk >>>>>>
Całkiem ok :)
Pozdrawiam :*
Wskocz do sedesu, zanurz się po szyję, wszyscyście pomarli, ja jedyny żyję
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
Dużo mi nie powchodziło, ale całkiem spoko te co widać.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
no mi też się całkiem podoba, Asiu :-)
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson