Hej ho :D
Jako, ze mam dwadziesciapare lat, juz jakis czas temu wyprowadzilem sie z domu. Z moimi rodzicami jednak wciaz mieszka moja pietnastoletnia siostra. W sobote moi rodzice wychodzili na koncert i poprosili mnie, bym jej przypilnowal.
A wiec siedze w ich domu, ogladam sobie mecz popijajac piwo a tu sru! moja siostra zbiega po schodach i do drzwi.
- gdzie kuva? - krzyknalem - gdzie ci sie wydaje, ze idziesz?
- ide na impreze i nic nie mozesz zrobic, zeby mnie zatrzymac! - odpyskowala.
- na impreze? na impreze? jak ty w ogole wygladasz? - odkrzyknalem - Zapiedalaj na gore do swojego pokoju i nawet nie waz mi sie probowac wyjsc, dopoki sie nie pomalujesz!
Dzisiaj dowiedzialem sie, ze jestem bezplodny i bardzo mi smutno z tego powodu.
Przez te wszystkie czasy, gdy uzywalem kondomow, a nie potrzebowalem.
Szkod, Szwed, Turek, Pakistanczyk i Polak wchodza do baru.
W ktorym momencie tez zart zrobil sie rasistowski.
Rozmawialem wczoraj z moja dziewczyna, i podczas tej rozmowy spytalem, z iloma mezczyznami spala przede mna.
- szescioma, a ty? - odpowiedziala.
odpowiedzialem: z zadnym, nie jestem gejem.
Nie wszyscy muzulmanie sa terrorystami - ale nie traktujmy ich roznie, to nie byloby fair.
Podczas ciecia cebuli lzy wciaz naplywaly mi do oczu...
Byl takim dobrym psem!
Skoro na swiecie jest wiecej chinczykow, niz jakikolwiek innych ludzi, nie znaczy to czasem, ze ich oczy sa normalne a to my mamy dzwne, guglowate oczka?
Wiadomosci BBC: ''nielegalne sciaganie filmow z internetu rocznie kosztuje miliony funtow''
Cholera, z jakiej strony oni to sciagaja, ja tam nic nie place.
Pare razy w ciagu dnia zatrzymuje sie i mysle ''Wiem, ze czytasz mi w myslach''
Tak na wszelki wypadek.
Jako, ze mam dwadziesciapare lat, juz jakis czas temu wyprowadzilem sie z domu. Z moimi rodzicami jednak wciaz mieszka moja pietnastoletnia siostra. W sobote moi rodzice wychodzili na koncert i poprosili mnie, bym jej przypilnowal.
A wiec siedze w ich domu, ogladam sobie mecz popijajac piwo a tu sru! moja siostra zbiega po schodach i do drzwi.
- gdzie kuva? - krzyknalem - gdzie ci sie wydaje, ze idziesz?
- ide na impreze i nic nie mozesz zrobic, zeby mnie zatrzymac! - odpyskowala.
- na impreze? na impreze? jak ty w ogole wygladasz? - odkrzyknalem - Zapiedalaj na gore do swojego pokoju i nawet nie waz mi sie probowac wyjsc, dopoki sie nie pomalujesz!
Dzisiaj dowiedzialem sie, ze jestem bezplodny i bardzo mi smutno z tego powodu.
Przez te wszystkie czasy, gdy uzywalem kondomow, a nie potrzebowalem.
Szkod, Szwed, Turek, Pakistanczyk i Polak wchodza do baru.
W ktorym momencie tez zart zrobil sie rasistowski.
Rozmawialem wczoraj z moja dziewczyna, i podczas tej rozmowy spytalem, z iloma mezczyznami spala przede mna.
- szescioma, a ty? - odpowiedziala.
odpowiedzialem: z zadnym, nie jestem gejem.
Nie wszyscy muzulmanie sa terrorystami - ale nie traktujmy ich roznie, to nie byloby fair.
Podczas ciecia cebuli lzy wciaz naplywaly mi do oczu...
Byl takim dobrym psem!
Skoro na swiecie jest wiecej chinczykow, niz jakikolwiek innych ludzi, nie znaczy to czasem, ze ich oczy sa normalne a to my mamy dzwne, guglowate oczka?
Wiadomosci BBC: ''nielegalne sciaganie filmow z internetu rocznie kosztuje miliony funtow''
Cholera, z jakiej strony oni to sciagaja, ja tam nic nie place.
Pare razy w ciagu dnia zatrzymuje sie i mysle ''Wiem, ze czytasz mi w myslach''
Tak na wszelki wypadek.
Pozdro 600.