zastanwiam się...czy nie chcielibyście abym został waszym osobistym bohaterem tudzież idolem???będzie mogli mnie wielbić,dziewczyny będą mogły oddawać mi się na każde zawałonie,będziecie też mogli kolekcjonować moje zdjęcia i zbierać autografy...oczywiście nie za darmo.Fajnie by było, prawda???pomyślcie,wasz własny idol,przyjeżdżałbym do waszych miast,wy witalibyście mnie już na dworcu,zapraszali do siebie,organizowali dla mnie wieczory, tak abym w waszym towarzystwie się nie nudził,płacilibyście za wszysto i za to że spędzam z wami czas...fajnie by było,prawad???moglibyście założyć mój fanclub,śledzić każdy mój ruch,masturbować sie przy moich zdjęciach...fajnie by było,prawda???ja bym was poniżał,śmiał się z was i ogólnie miał na was wyje...,a wy byście mnie kochali...nie chcę byście pomyśleli że przemawia przezemnie jakis egoizm bo tak nie jest,po prostu potrzebujecie kogoś do kochania,wielbienia,by wasze życie nabrało sensu i kolorytu...ja po prostu wychodzę naprzeciw waszym potrzebom,jesteście już znudzeni tymi oklepanymi idolami(Lady Sraga,Borys Szyc itd)..wiem że niektórzy z was będą chcieli ze mnie zrobić drugiego Fronczewskiego ale ja będę skromny,jedyne co będę od was chciał to wasze uwielbienie,poddanie,uległość...i kieszonkowe???co wy na to??? fajnie by było,prawda ???? :D
lista tematów