1
W pewnej amerykańskiej firmie szef zebrał pracowników i mówi:
- Mam złą wiadomość. Ze względów oszczędnościowych muszę zwolnić jedną osobę.
- Jestem mniejszością i jeśli mnie zwolnisz oskarżę cię o rasizm - powiedział murzyn.
- Jestem kobietą, oskarżę cię o seksistowskie traktowanie - zagroziła sekretarka.
- Jak mnie zwolnisz, oskarżę cię o dyskryminacje ze względu na wiek - oznajmił 70 letni szef jednego z działów.
Wszyscy posiedzieli chwilę w milczeniu, po czym spojrzeli na ostatniego uczestnika zebrania młodego, zdrowego i białego mężczyznę. Ten przerażony zastanowił się chwilę, po czym zwierzył się:
- Wiecie co, wydaje mi się, ze jestem gejem...
2
Żona robi mężowi jajecznicę na śniadanie, mąż staje przy niej i zaczyna:
-Więcej masła. Więcej. No ale nie przesadzaj. Użyj łyżki. Masła więcej. Dosyp soli. DOSYP SOLI! Zawsze zapominasz o soli. Obróć że tą jajecznicę. OSTROŻNIE! No co Ty w ogóle robisz... Opanuj się. OSTROŻNIE MÓWIĘ! Nigdy mnie nie słuchasz. Czemu dałaś tak mało masła? I jeszcze tej soli nie dodałaś... NO MIAŁO BYĆ OSTROŻNIE! Przypalisz zaraz tą jajecznicę, zmniejsz ogień...
Ta w końcu nie wytrzymuje i pyta:
-Co Ty w ogóle odp*****lasz? Przecież Ty nawet jajka nie umiesz ugotować, to co się wp******lasz jak ja coś przyrządzam?
-Chciałem Ci pokazać jak się czuję kiedy prowadzę a Ty siedzisz obok.
3
Za gówniarza z kolegami jaja robiliśmy sobie przez telefon.
Wykręcamy numer ch** wie jaki i dzwoni. Odbiera jakaś staruszka i mówi:
-wnuczko to ty?
-tak babciu to ja - kolega piskliwym głosem odpowiada
-a co ty taki głosik masz ochrypły?
-a wiesz babciu, bawiłam się z kolegami na dworze, pobiegałam i się przeziębiłam...
-wnusiu..
-tak babciu?
-ale przecież ty nóżek nie masz!
chciałam dodać że 4.11.2011 zostane ciocią ! fajnie co ?
lista tematów
kawaly :)
nigdy tu nie pisałem ale zawsze oglądam co tu jest i nie wiem co się z wami ludzie stało strasznie mało tematów dajecie zróbcie coś z tym !!! same po*je*by z linkami ;/ wiem ze jest 10000 ludzi takich ja co nie piszą tylko patrzą co tu się dzieje i dla nich jesteście kimś więc pobudka niech forum odżyje na nowo :] a poza tym temacik ok przypominanie naj starszych tematów nie jest złe a wymyślanie nowych jest boskie ;]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: nigdy tu nie pisałem ale zawsze oglądam co tu jest i nie wiem co się z wami ludzie stało strasznie mało tematów dajecie zróbcie coś z tym !!! same po*je*by z linkami ;/ wiem ze jest 10000 ludzi takich ja co nie piszą tylko patrzą co tu się dzieje i dla nich jesteście kimś więc pobudka niech forum odżyje na nowo :] a poza tym temacik ok przypominanie naj starszych tematów nie jest złe a wymyślanie nowych jest boskie ;]
Chyba się wzruszyłam
Założę dzisiaj temaciQ
Konto usunięte: nigdy tu nie pisałem ale zawsze oglądam co tu jest i nie wiem co się z wami ludzie stało strasznie mało tematów dajecie zróbcie coś z tym !!! same po*je*by z linkami ;/ wiem ze jest 10000 ludzi takich ja co nie piszą tylko patrzą co tu się dzieje i dla nich jesteście kimś więc pobudka niech forum odżyje na nowo :] a poza tym temacik ok przypominanie naj starszych tematów nie jest złe a wymyślanie nowych jest boskie ;]
lepiej mniej tematow a lepszych, ale masz racje, forum strasznie sie zapuscilo :D
ja to samo mojemu synkowi zrobilam
takie miny po cytrynie sa bezcenne
kongratulejszyn, to kiedy bedzie twoje??
ja tu jestem od przypominania staruszkow
no my z Aga jedynie jakos zwalczamy nude na forum :P
dzieki :*
to swietnie !
otre ci te lezke wzruszenia
chetnie wejde zobaczyc wiec zakladaj
kiedys zrobie tak swojemu :D
dzieki ! moje ? za pare lat
jak juz bedzie to poinformuje