Would you mind if I hurt you?
Understand that I need to
Wish I had other choices
Than to hurt the one I love
What have you done now?
I know I'd better stop trying
You know that there's no denying
I won't show mercy on you now
Hej ho :P
1.
2.
Wlasnie sprawdzilem ''mape przestepstw'' stworzona przez policje. W mojej okolicy tylko w ciagu ostatniego miesiaca 15cioro dzieci zostalo wykorzystane seksualnie.
Dobrze wiedziec, ze wiekszosc moich ofiar jednak trzyma morde na klodke.
3.
- Stoj! Stoj! Nie strzelaj!
Masz tyle rzeczy, dla ktorych powinienes zyc! Pomysl o dzieciach!
- Ale ja nie mam zadnych dzieci
- No wlasnie!
4.
Wydaje mi sie, ze podobam sie mojemu nauczycielowi.
Na moim zadaniu domowym bylo mnostwo buziakow od niego...
aha, no i zdjecie jego pena.
5.
6.
7.
- Szedlem sobie ulica za jakas kobieta, kiedy ta nagle sie odwrocila i prysnela mi gazem pieprzowym prosto w twarz, po czym kopnela mnie z calej sily w jajka.
- O moj boze... Przepraszam - powiedziala - Ale uslyszalam panskie kroki i myslalam, ze chce mnie pan zgwalcic!
- Hmm, po prostu spieszylem sie, zeby zalapac ostatni pociag - powiedzialem ze lzami w oczach - ale teraz nie pozostawila mi pani wyboru.
8.
9.
Wszedlem sobie do toalety w knajpie wczesniej, zobaczylem goscia przy pisuarze, po czym weszlem do jednej z kabin.
Koles zasmial sie szyderczo i powiedzial ''co, wstydzisz sie swojego pena ziomek??''
lekko zawstydzony odpowiedzialem ''oczywiscie, ze nie!'' I podeszlem do pisuara zaraz obok niego.
Co za hipokryta - sam wygladal na zawstydzonego, kiedy zrobilem tam kupe.
10.
11.
Bylem wczoraj w knajpie i w pewnym momencie podszedl do mnie gosciu: ''Mam tu kondoma, z twoim imieniem na nim'' - powiedzial z usmiechem na ustach.
- pRzykro mi, ale nie nazywam sie supermaly durex.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
- Nie wierze ze mnie zdradziles Czarek! Jak mogles??
- nie moge sobie pomoc! mam ta sama rzecz, ktora ma tiger woods!
- uzaleznienie od seksu??
- nie, wielkiego czarnego ptaka.
19.
20.
Understand that I need to
Wish I had other choices
Than to hurt the one I love
What have you done now?
I know I'd better stop trying
You know that there's no denying
I won't show mercy on you now
Hej ho :P
1.
2.
Wlasnie sprawdzilem ''mape przestepstw'' stworzona przez policje. W mojej okolicy tylko w ciagu ostatniego miesiaca 15cioro dzieci zostalo wykorzystane seksualnie.
Dobrze wiedziec, ze wiekszosc moich ofiar jednak trzyma morde na klodke.
3.
- Stoj! Stoj! Nie strzelaj!
Masz tyle rzeczy, dla ktorych powinienes zyc! Pomysl o dzieciach!
- Ale ja nie mam zadnych dzieci
- No wlasnie!
4.
Wydaje mi sie, ze podobam sie mojemu nauczycielowi.
Na moim zadaniu domowym bylo mnostwo buziakow od niego...
aha, no i zdjecie jego pena.
5.
6.
7.
- Szedlem sobie ulica za jakas kobieta, kiedy ta nagle sie odwrocila i prysnela mi gazem pieprzowym prosto w twarz, po czym kopnela mnie z calej sily w jajka.
- O moj boze... Przepraszam - powiedziala - Ale uslyszalam panskie kroki i myslalam, ze chce mnie pan zgwalcic!
- Hmm, po prostu spieszylem sie, zeby zalapac ostatni pociag - powiedzialem ze lzami w oczach - ale teraz nie pozostawila mi pani wyboru.
8.
9.
Wszedlem sobie do toalety w knajpie wczesniej, zobaczylem goscia przy pisuarze, po czym weszlem do jednej z kabin.
Koles zasmial sie szyderczo i powiedzial ''co, wstydzisz sie swojego pena ziomek??''
lekko zawstydzony odpowiedzialem ''oczywiscie, ze nie!'' I podeszlem do pisuara zaraz obok niego.
Co za hipokryta - sam wygladal na zawstydzonego, kiedy zrobilem tam kupe.
10.
11.
Bylem wczoraj w knajpie i w pewnym momencie podszedl do mnie gosciu: ''Mam tu kondoma, z twoim imieniem na nim'' - powiedzial z usmiechem na ustach.
- pRzykro mi, ale nie nazywam sie supermaly durex.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
- Nie wierze ze mnie zdradziles Czarek! Jak mogles??
- nie moge sobie pomoc! mam ta sama rzecz, ktora ma tiger woods!
- uzaleznienie od seksu??
- nie, wielkiego czarnego ptaka.
19.
20.
pozdrawiam, Agus :)